Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Les pizzes “deformades” de Girona aterren a Barcelona

Va néixer en plena pandèmia amb la intenció de “deformar la tradició i investigar les possibilitats de la pizza”. Squadra PizzaLab triomfa a Girona, ciutat que la va veure néixer el 2020, perquè, com expliquen els seus ideòlegs, “ofereix pizzes deformades amb una massa d’elaboració artesanal i fermentació de 72 hores, un producte tradicional, amb productes de qualitat i quilòmetre zero”. Un triomf que, no obstant, no era tan previsible, si tenim en compte que com expliquen els seus fundadors -el Marc Almeda, el Juan Pablo Claret, l’Adrià Reixach i el Joel Serra-, “la primera pizza que vam fer va ser un desastre, no en teníem ni idea”.

Aterratge a Barcelona: Via Augusta, 39

Doncs bé, si voleu provar aquestes pizzes rectangulars i “deformades”, a partir de dilluns vinent, 21 de novembre, ja ho podreu fer a Barcelona. I és que Squadra PizzaLab obre local a la Via Augusta, 39, en un local de 170m2 i amb possibilitat tant de menjar allà com d’emportar-se la pizza a casa o que te la facin arribar a través de l’app de Glovo. L’obertura del restaurant comporta també la creació de 20 llocs de treball a la ciutat.

Una de les pizzes gironines que trobaràs també a Barcelona SQUADRA PIZZALAB

“La nostra massa quadrada d’elaboració artesanal és cruixent i lleugera i els nostres ingredients són de proximitat per maximitzar els estímuls del paladar, tot deforma original”, diuen des de l’empresa. Amb la seva arribada a Barcelona, Squadra PizzaLab aspira a esdevenir “el referent en take-away i delivery de pizzes” a la ciutat.

Squadra PizzaLab ha invertit 300.000 euros per impulsar el nou restaurant, que comptarà amb una cuina per absorbir grans volums de comandes a la planta baixa i al primer pis una zona on els clients podran menjar-hi, a més de possibilitat de comptar amb una terrassa a l’exterior.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa