Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Dues pizzeries de Barcelona, entre les 50 millors de tot Europa
  • CA

Dues pizzeries de Barcelona: Sartoria Panatieri i La Balmesina, apareixen al rànqiung de la guia i revista 50 Top Pizza centrada en Europa. Al podi s’hi ha col·locat, amb el número 1, un establiment de París, Peppe Pizzeria; al segon lloc, hi ha la Via Toledo Enopizzeria, ubicada a Àustria, i en tercer lloc hi trobem la pizzeria madrilenya Fratelli Figurato. A més, aquesta última ha guanyat el premi a la pizza de l’any, una diavola amb xoriço de Lleó.

Al lloc 11 del rànquing hi trobem Sartoria Panatieri, una pizzeria que té dos locals: un a l’Eixample i l’altre a Gràcia. La guia destaca els productes que fan servir perquè són “matèries primeres, totes locals i molts cops orgàniques” i que “tots els embotits casolans són molt recomanables”.

L’altra pizzeria catalana, que apareix al llistat per tercer any consecutiu, és La Balmesina, que va entrar al rànquing per primer cop el 2019. Ubicada al carrer Balmes i oberta fa només quatre anys, també és una referència dels amants de la bona pizza a Barcelona.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Brina a setembre 14, 2021 | 15:25
    Brina setembre 14, 2021 | 15:25
    Barcelona compte amb unes pizzeries espectaculars, entre elles la Pizzeria Carla al Fort Pienc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa