Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Piscines, poliesportius i centres juvenils reobren dilluns
  • CA

Els poliesportius municipals i els equipaments juvenils reobren finalment a Barcelona aquest dilluns 22 de juny. Piscines cobertes i descobertes, gimnasos i casals de joves, entre altres, tornen a obrir portes un cop acabat l’estat de l’arma per amenitzar l’estiu als veïns de la ciutat. L’única excepció serà el Llac-Parc de la Creueta del Coll, que reobre la primera quinzena de juliol després d’una llarga reparació. D’altra banda, les sales d’estudi esperen una setmana més, fins al dia 29.

L’Ajuntament de Barcelona ho ha anunciat en un comunicat aquest diumenge, on ha explicat que es tracta de l’última etapa del procés de reobertura progressiva de les 108 instal·lacions esportives municipals. Entre elles hi ha 4 piscines descobertes: Piscines Municipals de Montjuïc, Llac-Parc de la Creueta del Coll, Piscina descoberta CEM Guinardó i Llac-Centre Esportiu Municipal Can Dragó.

Pel que fa a les instal·lacions esportives, ja no serà necessari anar-hi amb cita prèvia, l’aforament estarà limitat al 50%, caldrà respectar uns temps de permanència màxima establerts i l’ús de mascareta serà obligatori en espais tancats si no s’està fent exercici. Les dutxes i els vestidors estaran oberts, sempre que puguin aplicar-s’hi les restriccions d’aforament i es respectin les distàncies. Els gestors dels espais hauran de netejar i desinfectar els espais comuns i el material compartit després de cada ús.

Els espais juvenils, també

L’Ajuntament també obrirà els equipaments juvenils a partir d’aquest dilluns, després de diverses setmanes adaptant els seus serveis i espais a les directrius de les autoritats sanitàries amb l’objectiu de recuperar progressivament l’activitat presencial. “La majoria d’equipaments obriran en el seu horari habitual”, encara que alguns hauran de modificar-lo, i s’ha de sol·licitar cita prèvia per assistir, ha informat el consistori aquest diumenge.

Les sales d’estudi esperen una setmana més

Les nou sales d’estudi permanents tornaran a estar operatives el 29 de juny amb cita prèvia, un aforament del 50% i un nou horari. Com a reforç per a les proves de la selectivitat (PAU), totes estaran obertes el cap de setmana de el 5 i 6 de juliol.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa