Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Perilla el futur de l’emissora local Ona de Sants
  • CA

L’emissora local Ona de Sants està en una “situació d’incertesa” que posa en perill el seu futur pel “degoteig de baixes tant d’anunciants com socis de l’entitat des de l’anunci de l’estat d’alarma de mes de març passat”, així com per les demandes de la propietària de l’estudi, que reclama utilitzar part de l’espai per construir un ascensor per l’edifici i la resta per a usos propis.

La Fundació de Cooperatives de Consumidors i Usuaris de Catalunya, propietària de l’immoble situat al carrer Premià del barri de Sants, ha donat a l’històrica emissora, creada el 1985, un període de gràcia de poc més d’un any per abandonar el seu local, tres mesos més del que havien pactat inicialment. Això vol dir que Ona de Sants haurà de trobar un nou espai abans del gener del 2022.

A la cerca d’un nou local se li ha de sumar la delicada situació econòmica que viu l’emissora des de l’inici de la pandèmia. Les baixes d’anunciants i socis deixa l’entitat a punt de fer fallida, ja que és un projecte autogestionat que es finança bàsicament de les aportacions dels seus membres. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa