Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una icona de Gaudí, la més comentada des que va néixer TripAdvisor
  • CA

Barcelona suma un nou reconeixement al seu patrimoni arquitectònic. La Sagrada Família, obra d’Antoni Gaudí, és l’atractiu turístic que acumula més comentaris al web nordamericà TripAdvisor, que proporciona ressenyes de contingut relacionat amb els viatges a tot el món.

Per celebrar que ha assolit un bilió de contribucions dels usuaris (fotos. comentaris, fils de debat, likes…) des que TripAdvisor va néixer el febrer del 2000, ara fa 22 anys, ha elaborat un rànquing amb les icones turístiques que més interaccions han rebut. I és aquí on la basílica de Sagrada Família ha arrasat. El monument barceloní té 170.298 interaccions, i comparteix podi amb els tradicionals pastissets de Belém, a Lisboa (52.696 interaccions dels usuaris) i en tercer lloc, el The Luxor Hotel and Casino (Las Vegas), amb 48.272 comentaris.

Iniciada l’any 1882, la Sagrada Família encara està en construcció i és l’obra mestra de Gaudí, el màxim exponent de l’arquitectura modernista catalana.

El podi de TripAdvisor

De fet, tot just fa uns dies es coneixia que la Casa Batlló és el millor monument del món segons els premis Remarkable Venue Awards 2021, que han distingit aquesta obra de l’arquitecte Antoni Gaudí en una categoria en què també estava nominat el Palau de la Música Catalana, a més del castell d’Almodóvar del Río, a Còrdova, i el Real Alcázar de Sevilla. La Casa Batlló, Patrimoni Mundial per la UNESCO, també es va imposar a la Torre de Londres, el Duomo de Milà o l’Empire State dels Estats Units d’Amèrica. “Aquest premi distingeix les catedrals, castells, palaus i monuments històrics o icònics millor valorats pels usuaris”, van explicar des de la Casa Batlló en conèixer el guardó.

Façana de la Casa Batlló del passeig de Gràcia / Casa Batlló
Façana de la Casa Batlló del passeig de Gràcia / Casa Batlló

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa