Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
IMATGES | El Paral·lel postapocalíptic segons Netflix

Un rodatge de la plataforma Netflix ha trasbalsat el Paral·lel aquest diumenge, en recrear escenes d’una ciutat postapocalíptica. Vehicles tombats –inclòs un camió–, contenidors cremats, fulles i branques pel terra i sobretot moltíssima pols per tot arreu: és el paisatge devastat que recrea l’spin-off de la pel·lícula de suspens Bird Box (2018), traduïda al castellà com A ciegas i protagonitzada per Sandra Bullock.

La gravació de la nova entrega va començar al novembre i s’allargarà encara un mes. També s’inspira en el món que dibuixa el novel·lista Josh Malerman. No té data d’estrena però ja s’ha fet públic que estarà ambientada a Barcelona. La dirigeixen Àlex i David Pastor, que ja van imaginar com quedaria la capital catalana després d’una hecatombe mundial a la pel·lícula Los últimos días (2013). Segons la premsa especialitzada, podria ser el primer de diversos spin-off que traslladin la mateixa trama a diferents ubicacions i idiomes del món.

Aquesta seqüela no la protagonitzarà Bullock sinó l’actor Mario Casas, acompanyat de Diego Calva, Georgina Campbell, Naila Schuberth, Patrick Criado, Alejandra Howard i Celia Freijeiro. Altres localitzacions són la sala de ball La Paloma, les restes de la fàbrica Mercedes-Benz o diversos carrers de Ciutat Vella, l’Eixample, el Poblenou i Pedralbes.

La sinopsi difosa per la productora apunta a un argument força similar al de la pel·lícula original: “Després de que una força misteriosa delmés a la població mundial fent que tots els que la veuen es treguin la vida, Sebastian i la seva petita filla Anna han d’emprendre el seu propi viatge de supervivència a través dels carrers desolats de Barcelona. Però a mesura que forma una incòmoda aliança amb altres supervivents i es dirigeixen cap a un refugi segur, creix una amenaça més sinistra que les criatures invisibles”.

Veïns desconcertats i irònics

Alguns veïns de la zona han aprofitat les escenes del rodatge per mofar-se de la neteja i manteniment dels carrers, que veuen insuficient. Altres simplement preguntaven a les xarxes socials què passava al Paral·lel, amb tants cotxes amb aspecte d’haver-se estavellat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anna a gener 24, 2022 | 15:09
    Anna gener 24, 2022 | 15:09
    No calia fer atrezzo, qualsevol día pel Raval ja es veuen aquestes e scenes. Barcelona, ciutat de rodatges

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa