Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Panettone per postres? On trobaràs els millors de Barcelona
  • CA

Catalunya importa moltes tradicions. I una que comença a prendre força és la del dolç nadalenc per excel·lència a Itàlia –sobretot a la Llombardia– el panettone. Però se n’ha de saber… perquè naturalment, als supermercats en trobaràs a preu molt econòmic. Ara, si busques quedar bé amb la família o els amics, aquí tens alguns llocs de la ciutat on comprar-los i assegurar el tret. Això sí, no espereu preu de supermercat…

ORIOL BALAGUER

Com a carta de presentació, aquest establiment va aconseguir l’any 2017 el premi al milor panettone artesà elaborat a l’Estat. Els fan de castanyes, gerds, xocolata o fruita. Donada la demanda, cal encarregar-los. Costen uns 26 euros. Travessera de les Corts, 340 i plaça de Sant Gregori Taumaturg,

ESCRIBÀ
Considerat el rei de la pastisseria creativa a Barcelona, no podia no aparèixer a la llista i ha creat una nova versió del panettone que inclou trossets de poma caramel·litzada i xocolata gold. Costa 32 euros. Gran Via de les Corts Catalanes, 546 i la Rambla, 83.

FORN MISTRAL

És una cadena de forns famliar amb molta reputació i bons preus. Ofereix tres tipus de panettone: de xocolata i taronka, xocolata i nous i confitures. El preu, molt assequible, 19 euros. Ronda de Sant Antoni, 96; Torres i Amat, 5 i Astúries, 35.

L’ATELIER

Els seus panettones són peces tradicionals però amb una recepta lleugera, que es conserva molt bé i fidel als ingredients d’alta qualitat importats d’Itàlia. Fruita confitada, fruits secs i xocolata de Valrhona. Costen 30 euros. Viladomat, 140.

FOIX DE SARRIÀ

Aquí elaboren els panettones seguint una fórmula i un procés original. Entre les varietats que ofereix hi ha el claasic, el d’avellana, taronja i xocolata amb llet i negre. Tots ells tenen una molla esponjosa i una olor característica. Té un preu que va dels 16 euros fins als 69 euros el de 2kg. Carrer Major de Sarrià, 55-57 i plaça de Sarrià, 12-13.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa