Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Pallassos a l’Eixample per riure de la nova normalitat
  • CA

Els Circolinos, un grup d’integrants de Pallassos Sense Fronteres, ha dut a l’Eixample de Barcelona les rialles que ha generat en camps de refugiats i escenaris de guerra d’arreu del món. Ho ha fet amb un espectacle especial per a les festes de la Mercè que s’ha pogut veure aquest dissabte als Jardins d’Agustí Centelles, just darrere del Palau Macaya, presentat per pallassos catalans però també del Brasil, l’Argentina i Andalusia. Hi ha assistit una cinquantena de persones que havien adquirit l’entrada anticipadament i que els mateixos pallassos han acompanyat entre jocs i bromes fins al seients degudament separats en grups de dos, tres i quatre. L’ús de la mascareta pel públic era obligatòria.

De fet, els pallassos han dut les mesures de seguretat fins a l’absurd, prenent mides als assistents per saber-ne, per exemple, la circumferència del cap. Per això, una parella de comediants s’han situat al control d’entrada per anar mesurant a l’atzar qualsevol distància que els semblés oportuna. Mentrestant, una altra parella feia de duet acomodador convidant la gent a seure tot evitant que una persona quedés al costat d’un ninot d’una ballarina hawaiana, ja que cal mantenir una distància segura.

L’espectacle ha combinat música, habilitats i humor amb un rerefons de denúncia, ja que els mateixos pallassos s’han encarregat d’explicar que normalment no poden dur a terme tots els números que han fet a Barcelona ja que han d’actuar en camps plens de rocs o en espais tancats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa