Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
On pots provar els croissants de calçots a Barcelona
  • CA

La temporada de calçots encara és ben viva, però els dies de pluja i la falta de previsió en l’organització potser t’han deixat sense un lloc on fer calçotada? Potser tens un pla B, més econòmic, però sense el ritual que comporta menjar calçots… Són els croissants de calçots, una nova oferta gastronòmica que ofereix la pastisseria La Cantonada, situada al carrer Dos de Maig, 314. Això sí, has de saber que només podràs provar aquesta creació vanguardista els divendres, i mentre duri la temporada de calçots. I naturalment, el croissant se serveix amb salsa romesco!

I si no t’agraden els calçots però vols provar altres gustos exòtics per a un croissant, La Cantonada té una àmplia gamma de croissants: des dels més clàssics fins a altres sabors més originals com el de mango, el de carrot cake, el de xuxo crema, el de cheesecake o el de tiramisú. I el farcit de crema de castanyes amb mascarpone i codonyat ja és també un reclam important de la pastisseria. Aquest establiment també va ser guardonat amb el segon premi al millor Tortell de Reis de Catalunya a l’edició del 2020.

Però si realment vols calçots, et suggerim uns quants llocs on degusatar-los sense sortir de la ciutat:

Can Travi Nou: aquí et sentiràs com al camp! Una masia urbana fabulosa on pots fer una calçotada amb vistes a la muntanya i un entorn ben rúsic. El preu són 42 euros -si fa no fa com fora de Barcelona-, i inclou calçots, graellada de carns –pollastre, xai, botifarra negra, botifarra de la Garriga, coca del maresme amb tomàquet, vi crema catalana i cafès. C/ Jorge Manrique s/n. Horta.

La cadena el Mussol: un altre concepte, urbà, ràpid i modern. Per 31 euros tens una teula amb 20 calçots (ecològics i km 0) i plat de pollastre a la brasa amb patates i amanida o botifarra del Montseny a la brasa amb mongetes de Santa Pau i patata al caliu. En qualsevol dels cinc locals que hi ha a la ciutat.

Can Cortada: germana de Can Travi, també és una masia preciosa, situada a l’Avinguda de l’Estatut de Catalunya s/n. Per 41 euros teniu calçots i torrades amb allioli de primer, seguits d’una graellada de pollastre, xistorra, botifarra negra i botifarra de La Garriga i per postres crema cremada.

El Disbarat: al barri de Gràcia, és una opció més econòmica. Per 28,50 euros, inclou quinze calçots, un segon a escollir entre entranya de vedella, llom de bacallà al romesco o xai, acompanyat d’una guarnició de carxofes i mongetes saltades o arròs amb verdures com a opció vegetariana. El lcoal està al carrer del Montseny, 14. Teniu el metro de Fontana a tocar.

Can Martí: Carn a la brasa i calçots en un restaurant català amb taules grans, terrassa i bones vistes de la ciutat. Al passatge de la Font del Mont, 4, el menú de calçots costa 34 euros.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa