Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
On gaudir de l’icònic brunch americà a Barcelona
  • CA

Els americans tenen un horari curiós. A les universitats, els estudiants acostumen a esmorzar a les vuit, dinar a les dotze i sopar a les cinc. És un misteri com dormen tota la nit sense que els grunyits del seu estómac els despertin. És ben sabut que l’espanyol mitjà, si pot, no matina. Som animals mediterranis. A Amèrica, de fet, som famosos per la becaina. A la salvatge ciutat de Nova York, però, això és impensable, a no ser que siguis un català perdut en aquell oceà d’empresaris, extravagància i rètols de colors.

No obstant, de vegades, i millor dir-ho xiuxiuejant per si algun americà llegeix aquestes paraules, els novayorkesos s’aixequen tard, ja sigui per la ressaca post-festa o senzillament per gaudir d’un diumenge sense horari laboral. Per aquestes ocasions, els americans acudeixen als diners per fer un brunch. Una manera d’estalviar-se esmorzar i dinar —el terme prové de la conjunció breakfast-lunch— i és que estalviadors ho són de llarg.

No, no és un mite de Hollywood. Existeixen, exactament iguals que a les pel·lícules, —si, amb els mateixos ous estrellats, les mateixes French toasts, els waffles, les patates, la carn i els pancakes XXL— i el millor de tot és que no cal viatjar fins l’altre punta de l’oceà atlàntic per gaudir dels esmorzars estatunidencs.

Aquí et presentem les millors opcions per viure l’experiència americana.

A vertical shot of Delicious vegan Tofu Pancakes with colorful Fruits, Syrup and Coffee on a white wood Table

CAR’S DINER

Instal·lacions per somiar en aquest restaurant on va gravar Carlos Baute i Marta Sànchez, entre altres famosos que van voler recrear en els seus videoclips una altra època i en un altre lloc. ¿A qui no li agrada sentir-se dins de films com Grease o Pulp Fiction?

BRUNCH & BAKERY

Al carrer de Deu i Mata, resalta el American Mood o el Breakfast and Bakery: ous estrellats amb bacon cruixent, torrada de melmelada, mantega de cacauet i cafè americà. A més a més, les hamburgueses són igualment delicioses.

THE BENEDICT

The Benedict no és apte per estómacs petits. Gaudeix d’un Super Brunch de dimensions èpiques al Barri Gòtic. Un homenatge al paladar de bon matí-migdia. Tasta l’essència americana a un modern bistró al cor del barri Gòtic.

BERNIE’S DINNER GRILL & BUR BAR

Inspirat en els genuïns i autèntics diners americans dels anys 50, amb tocs retro, el Bernie’s es defineix com American English Pub”, tot i que d’anglès no té gran cosa. És prova el seu nom: el diner es diu com un president dels Estats Units. Gaudeix d’un partit de futbol americà i concerts en viu.

DURANGO

“Soon the horse will take us to Durango”, va cantar Bob Dylan. Durango ens transporta a l’oest americà, sense moure’s de l’Eixample. L’alma mater del projecte va viure a San Francisco i a Venice Beach. Té un interiorisme fotogènic a rabiar. La passió pel llunyà oest de Majid es desprèn de cada racó d’aquest dinner que està obert fins les 3 de la matinada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa