Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
On celebrar el sopar d’empresa a Barcelona
  • CA

S’acosten els sopars d’empresa i trobar lloc on fer aquesta celebració comença a ser un maldecap, especialment per la persona encarregada de fixar data, hora i lloc de trobada. Amb aquesta llista de restaurants, diferents en estils i preus, t’ho posem més fàcil:

El Mercat (carrer de Casp, 35)

A l’Eixample hi ha el Mercat, un restaurant de tapes mediterrànies. Cuinen des de les típiques patates braves, a les croquetes de bacallà, passant per un plat de marisc de fins a un quilo. Cal fer reserva prèvia. A través del web es pot reservar fins a un màxim de 12 persones, però a través del web es pot fer una consulta, per obtenir tots els detalls.

Pepa Tomate (plaça Revolució de Setembre 1868, 17 i carrer del Parlament, 35)

Pots escollir entre anar Gràcia o a Sant Antoni. Al Pepa Tomate trobaràs una gastronomia clàssica catalana, elaborada a partir de productes de proximitat. Disposen d’opcions que van des dels 27 euros als 36.

Chicha Limoná (passeig de Sant Joan, 80)

Al passeig de Sant Joan trobaràs el Chicha Limoná. És una bona opció pels amants de la cuina d’aquí, però amb un toc selecta. Per 29 euros ofereixen un menú de grup complet amb plats de braves, croquetes, musclos i arròs de magret d’ànec i ceps… per llepar-se els dits.

Arcano (carrer dels Mercaders 10)

El restaurant Arcano, al districte de Ciutat Vella, ofereix un menú exquisit i selecte basat en la cuina tradicional catalana, amb un toc modern. En una antiga cavallerissa del segle XVII reconvertida en restaurant es pot gaudir d’un fantàstic sopar d’empresa. Això sí, amb un menú no apte per a totes les butxaques.

Casa Rafols (Ronda de Sant Pere, 74)

A tocar de l’Arc de Triomf hi ha aquest restaurant, una antiga ferreteria fundada l’any 1911. De totes maneres, ja durant la Guerra Civil amagava un menjador secret. Ideal per a grups, disposa de tres menús diferents, que van des dels 38 euros per comensal fins als 63. Alguns dels plats són ensalada russa, risotto de pasta o bacallà.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa