Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Les ofertes per apuntar-se a gimnasos el 2022 a Barcelona

Comença l’any, però tornen les promeses típiques on tothom es marca objectius a complir. Hi ha qui demana menjar més sa, qui vol llegir més, qui es proposa no estar tan enganxat al mòbil i, per descomptat, qui s’ha compromès a apuntar-se al gimnàs. A Barcelona hi ha centenars, repartits per tota la ciutat. De vegades es fa difícil decidir quina és la millor opció, ja que hi ha una infinitat de propostes adaptades a cada client. Hi ha gimnasos amb vistes al mar, equipaments que fomenten les sessions grupals, aquells pensats per als qui volen tenir un entrenador personal, els que volen tenir una zona de relaxació i spa, els que opten per anar a la piscina… de tot.

Les empreses, coneixedores d’aquesta situació, comencen l’any amb ofertes sucoses per als nouvinguts. Aquí tres propostes:

  • DiR: Es tracta d’una de les cadenes més populars de la ciutat. Disposen de 21 gimnasos i 13 centres on fer ioga. La quota habitual frega els 40 euros. De totes maneres, varia en funció del tipus de gimnàs, els que disposen de piscina tenen un preu més elevat que els que no en tenen. En la mateixa línia, n’hi ha que disposen de zona per prendre el sol i tenen un cost més elevat que aquells equipaments més econòmics. De totes maneres, aquests dies hi ha una oferta que regala un any de gimnàs a aquells nous clients que paguin una anualitat. D’aquesta forma, el gimnàs et surt a meitat de preu, aproximadament.
  • McFit: Una altra cadena de gimnasos. En aquest cas, amb menys implantació territorial a la ciutat, perquè disposen de quatre equipaments, repartits a Universitat, les Corts, Lesseps i el Clot. De totes maneres, es tracta d’una companyia amb sales a tota Europa. Ara, aprofitant que és inici d’any, fan una oferta per als nous abonats. Rebaixen la quota mensual fins a 10 euros -dels 39,90 €/mes als 29,90 €/mes-. A més, fins al 14 de gener no cal pagar matrícula, la permanència només és d’un sol mes i pots gaudir de tots els gimnasos que té aquesta cadena arreu d’Europa.
  • Viva Gym: Aquesta cadena, amb 15 gimnasos a Barcelona, disposa d’ofertes variades, en funció de l’equipament, però ara ofereixen una oferta especial en què fins al 7 de gener el cost de la matrícula és gratuït. D’aquesta manera, només cal tenir present la quota mensual, que va dels 20 euros als 35, en funció del gimnàs.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Jordi catalan a gener 03, 2022 | 15:24
    Jordi catalan gener 03, 2022 | 15:24
    Hi han mes gyms a baecelona gracies

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa