Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Així serà el Grec 2022: totes les novetats
  • CA

Després de dos anys de sequera cultural a causa de la Covid-19, el Festival Grec torna amb una presencialitat total i amb una visió molt més internacional. L’espectacle de dansa que s’encarregarà d’inaugurar el festival el proper 29 de juny i que anirà a càrrec de la Nederlands Dans Theater-NDT1, una de les companyies més prestigioses d’Europa, és una mostra d’aquesta internacionalització, que també tindrà com a puntals El Conde de Torrefiel, el director iranià Amir Reza Koohestani, ‘Un enemic del poble’, d’Ibsen, dirigit per Thomas Ostermeier, o The Wooster Group, la companyia de teatre experimental més important dels Estats Units. Ara bé, no tot serà internacional: a programació aposta per les obres de dramaturgs catalans com Jordi Prat i Coll, Marta Buchaca, Jordi Casanovas i Llàtzer Garcia, entre d’altres.

En total, aquesta 46a edició del festival inclou 86 espectacles i més de 50 activitats, molts d’ells concentrats al Teatre Grec de Montjuïc, però la programació es continua escampant pels diferents districtes de Barcelona i també amb una novetat: el Molino. L’emblemàtic teatre acollirà Molinex, un cicle de dues setmanes d’arts escèniques, música i performance que rescatarà la memòria del Paral·lel del music-hall i el cabaret, segons ha explicat l’organització.

També es podrà veure l’espectacle del ballarí i coreògraf de flamenc Israel Galván i l’Escolania de Montserrat, així com clàssics com ‘El burlador de Sevilla’, amb direcció de Xavier Albertí, un ‘Hamlet’ amb nois i noies amb síndrome de Down com a actors, o una revisió del ‘Tartufo’, de Molière.

Descomptes a les entrades

El festival també té a punt descomptes d’entre el 30 i el 50 % per la compra de tres o cinc espectacles diferents. Com a novetat, aquests descomptes s’oferiran per primera vegada en la tria de tots els espectacles de música del Teatre Grec. A més, es manté la tarifa plana de 15 euros per a qualsevol espectacle per als menors de 30 anys.

I una altra notícia: Els Pets s’estrenen en aquest festival amb un concert.

Més notícies
L'equip complet del festival Grec de Barcelona / ACN
El Grec tanca una edició “excepcional” amb més d’un 80% d’ocupació mitjana
Notícia: El Grec tanca una edició “excepcional” amb més d’un 80% d’ocupació mitjana
Comparteix
Malgrat la pandèmia, el festival celebra unes xifres que s'acosten "molt" a les d'una edició "ordinària"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa