Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els Llums de Sant Pau o la fusió idíl·lica del Nadal i el modernisme
  • CA

Entrar al recinte modernista de Sant Pau és, per ell mateix, un espectacle visual, un viatge que ens trasllada a un passat recent i esplendorós de Catalunya i de la ciutat que es projecta al món. Però si a més es combina amb la màgia dels llums de Nadal, el resultat és una fusió idíl·lica que deixa el visitant bocabadat. L’espectacle Els Llums de Sant Pau, que es podrà visitar fins el proper 9 de gener –la primera entrada és a les 18h-, submergeix grans i petits en un món paral·lel on milers de llums, so de campanes i una música feta especialment per a l’esdeveniment creen una atmosfera difícil de descriure si no es viu. Cada escena és una fotografia de record.

Si els adults gaudeixen de la combinació màgica de l’arquitectura modernista i el joc de llums, els menuts tenen un tió gegant i un petit carrusel de fusta amb cavallets que trobaran durant el recorregut. I per als adults, una zona de relax a mig camí on prendre una beguda calenta o un entrepà saludable.

Un dels escenaris que es pot veure a l’espectacle Els Llums de Sant Pau G.A

El muntatge del Christmas Garden ja es va presentar el 2014 a Anglaterra sota el títol Christmas at Kew. A Alemanya s’ha recreat al Jardí Botànic de Berlín des del 2016 i a ciutats com Stuttgart, Dresden o Münster. I ara aterra a Barcelona amb la col·laboració de Proactiv Entertainment. L’organització recomana comprar les entrades anticipadament per evitar cues i per respectar l’aforament màxim permès.

El recorregut està pensat perquè tingui una durada aproximda de 30 minuts, però el cert és que es fa difícil no aturar-se en cada escena per contemplar el joc de llums i de música, o perquè els més petits es facin fotos amb el tió, els cèrvols il·luminats o el pessebre. I el recorregut es pot fer amb cotxets si aneu amb criatures petites.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa