Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Museus i arxius de Barcelona reobren el dimarts amb entrades al 50%
  • CA

Els museus i arxius municipals de Barcelona, tancats des del març, reobriran a partir del dimarts 2 de juny amb una promoció del 50% de descompte en el preu de les entrades que durarà fins el 30 de juny. L’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) ha explicat en un comunicat aquest divendres que reobriran el Born Centre de Cultura i Memòria, el Museu d’Història de Barcelona (Muhba), el Museu del Disseny, el Museu Etnològic i de Cultures del Món i el Monestir de Pedralbes.

També tornaran a l’activitat el dimarts el Museu Federic Marès, el Castell de Montjuïc i l’Arxiu Fotogràfic. En canvi, les sales d’exposicions obriran a partir del dilluns 8 de juny, com el Museu de la Música; mentre que el Museu de Ciències Naturals i el jardí botànic reobriran quan Barcelona entri en la fase 2 del desconfinament.

A partir del dimarts també reobriran 10 biblioteques a la ciutat: una a Ciutat Vella, dues a l’Eixample, una a Sants-Montjuïc, una a Les Corts, una a Gràcia, una a Horta-Guinardó, una a Nou Barris, una a Sant Andreu i una a Sant Martí. No es podrà entrar als edificis, però tornaran a estar actives les bústies per retornar préstecs, i es podran reservar llibres i demanar cita prèvia per anar a cercar-los.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa