Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Mor Quim Lecina, actor i cofundador del Teatre Lliure

L’actor català Quim Lecina ha mort aquest diumenge, segons ha informat el Teatre Lliure de Barcelona. “Des del Teatre Lliure lamentem profundament la mort de Quim Lecina, actor, fundador i patró del Lliure durant molts anys. Una forta abraçada a amics i familiars”, ha dit. Lecina va participar en obres com ‘L’última frontera’ (1992), ‘La febre d’or (1993) i ‘El cònsol de Sodoma’ (2009), entre altres.

La consellera de Cultura de la Generalitat, Mariàngela Vilallonga, ho ha lamentat via Twitter: “La seva aportació a la cultura catalana serà recordada sempre. Especialment a través del Teatre Lliure, que perd un dels seus fundadors. Va posar cor i ànima a la cultura”.

El grup de JxCat a la Diputació de Barcelona i el president delegat de cultura de la corporació, Joan Carles Garcia, han lamentat la mort en un altre tuit: “El Teatre Lliure perd uns dels seus fundadors i les arts escèniques una figura rellevant”. També han mostrat el seu condol via Twitter diversos actors, com Àngels Bassas, Jordi Martínez i Josep Julien.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa