Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Mor Quim Lecina, actor i cofundador del Teatre Lliure
  • CA

L’actor català Quim Lecina ha mort aquest diumenge, segons ha informat el Teatre Lliure de Barcelona. “Des del Teatre Lliure lamentem profundament la mort de Quim Lecina, actor, fundador i patró del Lliure durant molts anys. Una forta abraçada a amics i familiars”, ha dit. Lecina va participar en obres com ‘L’última frontera’ (1992), ‘La febre d’or (1993) i ‘El cònsol de Sodoma’ (2009), entre altres.

La consellera de Cultura de la Generalitat, Mariàngela Vilallonga, ho ha lamentat via Twitter: “La seva aportació a la cultura catalana serà recordada sempre. Especialment a través del Teatre Lliure, que perd un dels seus fundadors. Va posar cor i ànima a la cultura”.

El grup de JxCat a la Diputació de Barcelona i el president delegat de cultura de la corporació, Joan Carles Garcia, han lamentat la mort en un altre tuit: “El Teatre Lliure perd uns dels seus fundadors i les arts escèniques una figura rellevant”. També han mostrat el seu condol via Twitter diversos actors, com Àngels Bassas, Jordi Martínez i Josep Julien.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa