Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La moda dels esmorzars a domicili arrela a Barcelona
  • CA

Diuen que l’esmorzar és l’àpat més important del dia. Hi ha qui comença la jornada amb un cafè i no li dedica cap altre pensament. N’hi ha qui es pren el seu temps per fer-se unes torrades amb oli i sal —els més puritans—, de pernil, de formatge o d’alvocat —l’aliment preferit de vegetarians i vegans que s’ha incorporat ja a la dieta de moltes famílies—, o qui es fa un bol de cereals. I n’hi ha, també, qui cau en la temptació del dolç i visita la seva pastisseria de confiança per gaudir d’uns croissants o brioixeria. 

Els més aficionats als desdejunis elaborats han cultivat una nova línia de negoci emergent a la ciutat, els esmorzars a domicili. Diverses empreses s’han especialitzat en aquesta nova moda, que triomfa tant com a àpat de caprici com en format regal per felicitar amics i família, enviar una mostra d’agraïment o tenir un gest romàtic. La varietat d’ocasions és part de l’èxit.

Així, tant és si s’és un apassionat del dolç, com un defensor a ultrança del salat, vegà, sibarita, amant de les sorpreses o al·lèrgic al gluten, a Barcelona hi ha un esmorzar disponible per arribar a la porta de casa. En molts casos, en horari de brunch per qui es lleva més tard. A continuació seleccionem algunes de les marques que més èxit tenen actualment a la capital.

Bon dia

El seu esmorzar emblema inclou suc de fruites, cafè, té, un muffin de xocolata, un croissant, pa torrat, pernil, oli d’oliva verge, tomàquet natural per untar, melmelada i mini galetes. Impossible quedar-se amb gana. Tot s’elabora artesanalment el mateix dia, i arriba a casa amb una presentació impecable, envoltat amb cel·lofana i amb un llaç de regal. Llest per gaudir-lo!

Esmorzar ‘Bon dia!’ a domicili

Matías Buenos Días

A Matías Buenos Días preparen caixes gurmet a dissenyar per cada client, a través de la botiga online des d’on es pot triar entre una extensa varietat de delícies gastronòmiques. Hi ha propostes dolces, salades, combinats, amb llaminadures, sucs, cava, fruita, iogurts, per a fanàtics del gingebre o de la xocolata, vegans… Encert assegurat! Es pot escollir també el text de la caixa, així que qui vol regalar un bon esmorzar per una ocasió especial aprofita per afegir-hi unes paraules. A més, fusionen la gastronomia amb objectes regal com ara tasses personalitzables, càmeres Fuji, altaveus, llibres, vinils, xapes, rams de flors fresques… 

Caixes d’esmorzar per regalar de ‘Matías Buenos Días’

Bací de l’Angelo

A escassos metres de la plaça de Glòries hi ha el Bací d’Angelo. Pastisseria, càtering, brunch, idees regal, taules dolces… Infinitat de possibilitats en aquesta casa pastissera que prioritza l’elaboració natural i el producte fresc de proximitat, alhora que dota el servei de receptes internacionals i de molta personalització al client. Proposa crear o combinar el pack esmorzar amb els extres preferits. L’esmorzar ‘Bon dia!’ bé mereix una menció especial: suc de taronja natural, dos cafès, un parell de croissants de mantega, dos mini muffins de xocolata, altres dos mini muffins de poma i canyella, dònuts glacé, panets, melmelades variades i dos iogurts. Ideal per compartir en parella! 

Frosting Barcelona

Clàudia Vigueras era periodista fins que va canviar els diaris pels llibres de receptes. Després de formar-se a les millors pastisseries i obradors dels voltants, va llançar-se el 2014 a crear Frosting Barcelona, una petita empresa amb una il·lusió gegant que creix de mica en mica gràcies a la cura que ella posa a cadascuna de les comandes. Es pot visitar el seu obrador a Via Augusta 314 o fer l’encàrrec perquè rebre-ho a casa. No només els esmorzars més dolços tenen requesta, també galetes i pastissos personalitzats al gust.

Juicy Avenue

A Sarrià hi ha un dels temples barcelonins dels sucs naturals, els smoothies, les crepes i el iogurt gelat: Juicy Avenue. Ofereix menús amb tota mena d’opcions. Per exemple, la caixa ‘Love you mum Juicy box’ que van llançar amb motiu del Dia de la Mare incloïa pa de pessic artesanal de plàtan, civada i canyella, dos gofres d’estil belga, un suc de taronja natural, crema Nutella, salsa d’almívar de llet argentí i tres maduixes fresques. Un plaer pels ulls i pel paladar!

Esmorzara domicili ‘Love mum box’, de Juicy Box

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Tècnic a juny 25, 2022 | 13:25
    Tècnic juny 25, 2022 | 13:25
    Ens em tornat idiotes perduts, quina manera de fer l'inbecil pensant que ets original i modern.
    • Icona del comentari de: Elena a juny 25, 2022 | 15:51
      Elena juny 25, 2022 | 15:51
      Diu ma mare de 90 anys que estém carregats de punyetes com es veu que teníu la nevera plena i no heu passat una guerra ni una postguerra!
  2. Icona del comentari de: Maria a juny 25, 2022 | 21:54
    Maria juny 25, 2022 | 21:54
    Collonades de pressumptes rics. Com això dels restaurants de disseny que per una cagaradeta al mig del plat et cobren un dineral i ja no queden llocs on menjar un bon fricandó o un estofat de cua de bou perquè s'ha perdut la cuina tradicional.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa