Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Mirabé: els dinars amb les millors vistes de Barcelona
  • CA

Arribem aquesta setmana al tercer i últim sorteig del primer aniversari del TOT Barcelona que ens està permetent convidar els lectors a descobrir la millor gastronomia de la ciutat. I us hem guardat un plat fort per al final: el restaurant amb les millors vistes, el Mirabé, situat al final de l’avinguda Tibidabo, amb un balcó impressionant sobre Barcelona

El Mirabé regala als lectors del TOT Barcelona que siguin els afortunats en aquest sorteig un sopar del menú degustació, valorat en 90 euros per persona. Varia segons la temporada, però per fer-vos una idea de la proposta que hi podeu trobar, del xef Joaquim Reig, podeu consultar aquest enllaç. Per reservar-lo s’ha d’avisar amb uns dies d’antelació. Per participar en el sorteig, com sempre, has d’entrar al nostre Instagram. 

Els dinars amb el menú executiu

Però no tot s’acaba amb el sopar d’aquest sorteig ni amb els sopars en general, perquè al Mirabé hi podeu anar a dinar qualsevol dia, i gaudir de les vistes, amb el menú executiu de 29 euros, ideal per a trobades de feina o dinars qualsevol dia de la setmana. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa