Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Aquests són els 50 millors restaurants de Barcelona
  • CA

És sabut que als barcelonins ens agrada menjar i beure. I la nostra gastronomia ens ho posa molt fàcil per gaudir d’aquests dos grans plaers. Barcelona és una ciutat amb infinitat de propostes gastronòmiques, de diferents estils, gustos, particularitats… adaptades a les diferents butxaques dels clients, és clar.

Aquestes són només algunes de les propostes que us fem, a partir de la llista de 50 millors restaurants de Barcelona que han fet els nostres companys de Time Out. Aquí va:

  • Lasarte

El trobaràs a la Dreta de l’Eixample (Carrer de Mallorca, 259). Si vols fer una ruta pels restaurants amb estrella Michelin, aquest en té tres! De fet, ha sigut el primer a tenir-ne tantes a la ciutat. Aprofitant el producte local, el mar, la terra i seguint el ritme que marquen les estacions de l’any, el Lasarte prepara tota mena de plats exquisits i refinats. Cal dir, però, que no és apte per tots els públics; el menú degustació té un cost de 250 euros.

  • Benzina

Al passatge de Pere Calders, 6, al cor del barri de Sant Atoni, hi ha aquest magnífic antic taller de cotxes convertit en restaurant italià, amb un menú molt més econòmic que l’anterior proposta gastronòmica. El Benzina ens proposa, a ritme de Rock ‘n’ Roll, gaudir de meravellosos plats de pasta, de carn i peix i també dolços exquisits, com el pannacotta o la torta Paradiso, que incorpora una varietat de fruits vermells, gelat de cacauets i coriandre.

  • Mitja Galta

Entre Barcelona i l’Hospitalet es pot visitar el Mitja Galta, un establiment on per 14 euros pots fer un menú de migdia, entre dimarts i divendres. Allà hi trobaràs plats com: fricandó vegà de col i patata, entrecot amb trinxat d’espinacs i, de postres, una crema de iogurt amb rosegons de pa de llet, entre d’altres. A més, disposa de moltíssimes tapes, com les clàssiques patates braves.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa