Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Aquest és el millor restaurant de cuina sostenible de Barcelona
  • CA

El darrer capítol de Joc de Cartes ha tingut final d’infart. El millor restaurant de cuina sostenible de Barcelona és La Barra del Gourmet (Diputació, 164).

Però en realitat, ha obtingut la mateixa nota mitjana, 7.4, que dos restaurants més. Ha estat el presentador, el cuiner Marc Ribas, qui ha acabat desempatant i atorgant el premi de 5.000 euros a en Marc Grañó. Els competidors eren La Forquilla (Aragó, 152 ), L’Ariadna i el Jordi (avinguda de Sarrià, 137), i el Contracorrent Bar (carrer de les Ribes, 35).

El restaurant La Barra del Gourmet ofereix “amor al dinar, bona cuina i somriures”, tot plegat a uns preus força raonables. Situat al cor de l’Eixample, aquest restaurant té una carta amb més d’una trentena de propostes sostenibles, amb textures i colors atractius que barregen la cuina tradicional amb un toc urbà i contemporani.

Al bon ambient del restaurant hi contribueixen tant el disseny del local com una proposta culinària en la qual el xef recull tot el que ha après i segueix aprenent cada dia. “La carta és una forma d’expressar qui sóc, com sóc i com em sento en cada moment”, diu el guanyador del Joc de Cartes.

De fet, el local va ser reinaugurat. A l’entrada, una majestuosa i lluminosa barra dóna la benvinguda. Es tracta de la zona de bar, on el client pot degustar uns plats o un vermut mentre veu com es creen i passen els plats de brasa preparats a la cuina vista, situada al final de la barra. Un cop al menjador, l’ambient és completament diferent, més íntim i relaxat, envoltat d’una extensa gamma de vins i caves.

El capítol del Joc de Cartes sobre restaurants sostenibles a Barcelona ha coincidit amb la celebració de l’esdeveiment internacional a Barcelona d’alimentació sostenible que acull la ciutat del 14 al 24 d’octubre. I és que Barcelona és la Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa