Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El millor restaurant de Barcelona, segons les puntuacions de Google
  • CA

Sato i Tanaka. Aquest és el restaurant de Barcelona que té més bones valoracions i puntuació a Google, a tocar de la plaça de Tetuan, al carrer del Bruc, 79. Segons la revisió que ha fet Barcelona Secreta, aquest restaurant ha obtingut una puntuació mitjana de 4,9 sobre 5 i ha rebut 576 comentaris a Google. A més, el Tenedor i Gastroranking també guarden valoracions molt bones d’aquest restaurant.

Un resturant que, això sí, té un preu mitjà alt, €€€. Es tracta d’un restaurant de menjar japonès on els cuiners ho fan a la vista dels clients, i on cada peça és tractada amb molta delicadesa. De fet, fa temps que la capital de Catalunya s’ha convertit en epicentre de restaurants de bona qualitat de cuina japonesa. I és que els amants d’aquesta cuina estan diposats a pagar més per guadir de bon producte i no de tanta quantitat. Els buffets lliures per quatre rals van camí de l’extinció a la ciutat.

El restaurant ha obtingut per primera vegada aquesa primavera un sol a la Guia Repsol, que destaca que l’establiment obert el 2017 permet degustar sopa miso amb cloïsses i, principalment, un carrusel de makis, nigiris i sashimis de productes com turbot, bou (ventresca de tonyina), eriçó de mar, anguila, gamba vermella i moll. Tot acabat de fer a la vista del client i amb una atenció professional i amable a l’estil nipó.

El restaurant també

Uber Eats també ha decidit fer el balanç dels restaurants preferits dels barcelonins aquest any. En concret, es tracta d’unallista dels establiments on més comandes s’han fet. Qui s’emporta la medalla d’or és La Uramakeria, un restaurant d’estil japonès amb diversos restaurants a la ciutat (Ronda Sant Pere, 52, Torrent de l’Olla, 131, Fontrodona, 17 i a Marquès de Sentmenat, 60). El podi el completen el Pure Cuisine i Pizzamarket. El primer d’ells també ofereix un menú propi del continent asiàtic i el segon, com el seu nom indica, està especialitzat en pizzes.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Rosa C a gener 01, 2022 | 10:38
    Rosa C gener 01, 2022 | 10:38
    Una llàstima que no paguin els sous dels empleats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa