Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El millor pastisser del món fa un torró baratíssim per a Lidl
  • CA

Saps que les festes de Nadal estan a prop quan comences a veure torrons als prestatges dels supermercats. I enguany n’hi ha que han apostat per trencar el mercat. Lidl ha anunciat que ha fitxat el millor pastisser del món perquè faci una creació única que només es podrà trobar als seus establiments. Xavi Donnay, responsable de les postres del restaurant barceloní Lasarte –que té 3 Estrelles Michelin–, ha creat un torró-coulant de xocolata negra amb un lleuger toc de sal i cafè que se serveix en vuit porcions individuals.

I quin és el preu d’aquesta meravella? 2,49 euros. Un preu amb el qual Lidl espera exhaurir les existències en temps rècord, ja que no estarà disponible als seus supermercats fins al pròxim dilluns dia 22 de novembre i la notícia ha corregut com la pólvora per les xarxes socials i els mitjans de comunicació. La idea de Donnay, que el 2020 va guanyar el premi a millor pastisser del món, és que posis el torró al microones durant 30 segons per provocar una erupció de xocolata desfeta que envaeix el paladar.

Un gran repte

“Ha suposat un gran repte per mi“, ha assegurat el pastisser. “Volia traslladar al consumidor l’essència de les meves postres oferint al mateix temps un torró únic i diferent”. Donnay reconeix que actualment hi ha molta oferta de torrons d’autor i per això ha volgut donar-li una volta més amb un petit homenatge al coulant, les populars postres franceses que enguany celebren el seu 40è aniversari. “Estic molt feliç amb el resultat, que fusiona una de les meves postres preferides amb el producte estrella del Nadal“.

A més de ser creat pel millor pastisser del món, el nou torró de Lidl també compleix amb els estàndards internacionals de comerç just i compta amb el segell Fairtrade, que certifica que la xocolata que utilitza prové de plantacions que respecten els drets dels treballadors i que a més s’assegura que les empreses reben un preu just pel producte.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa