Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Michael Bublé anuncia un concert a Barcelona
  • CA

Michael Bublé tornarà a actuar a Barcelona en el marc de la gira ‘Higher Tour’. La promotora Live Nation ha anunciat, en un comunicat, que el cantant canadenc actuarà al Palau Sant Jordi el pròxim 1 de febrer. Les entrades es podran comprar a partir de divendres 23 de setembre, tot i que els més ràpids les poden adquirir des de dimecres en una prevenda que llança la pàgina LiveNation.es.

El concert serà un dels primers de la gira de Bublé, que s’estendrà fins a finals de març en diferents ciutats europees. Bublé és un dels cantants més prestigiosos del panorama mundial, amb 4 premis Grammy a les seves esquenes i més de 60 milions de discos venuts.

El cantant internacional no actua a la capital catalana des de l’any 2019, quan també va fer un concert al Palau Sant Jordi. Llavors, ho va fer després d’un temps absent dels escenaris per la malaltia d’un dels seus fills. En aquell moment, Bublé va decidir centrar-se en la seva família i per això va deixar de costat la seva carrera musical. Aquest cop els fans del cantant també han hagut d’esperar, aquest cop per les restriccions mundials a causa de la pandèmia, però ara podran tornar a veure de prop el canadenc.

Tercer concert de Serrat

Bublé és dels cantants que més públic arrossega a Barcelona, però no l’únic. Joan Manel Serrat, que recentment ha anunciat que s’acomiada dels escenaris, ha desvelat la data d’un tercer concert, també al Palau Sant Jordi. Serrat actuarà el 20 de desembre i suma, així, un nou esdeveniment als dos que tenia previstos pel 22 i 23 d’aquest mateix mes. Aquesta traca final servirà per tancar la seva gira de comiat per l’estat espanyol.

Les entrades d’aquest últim concert que ha anunciat el cantant del Poble Sec, que serà el primer que farà a la ciutat, estan disponibles des de dilluns 12 de setembre i el ritme de venda és molt bo, segons la promotora The Project. Serrat ja va esgotar les palces disponibles pels altres dos concerts, que també es faran al pavelló olímpic.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa