Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els millors mercats setmanals de Barcelona
  • CA

Si gaudeixes de comprar a l’aire lliure, els mercats setmanals són el teu lloc. Dins hi pots trobar des d’objectes únics fins a menjar, passant per roba o calçat. La ciutat comtal t’ofereix un ampli ventall de mercats: generalistes, de ccol·leccionisme i antiguitats o espais on pots trobar- un poti-poti d’objectes.

A continuació et deixem un llistat amb els mercats més populars de Barcelona: 

Mercat dels Encants a les Glòries

El mercat dels Encants és un dels més icònics de la capital catalana. Ubicat a la plaça de les Glòries, ofereix una combinació de botigues, parades i espais de subhasta on s’hi poden descobrir productes nous, originals, art, antiguitats, segona mà, outlets o, fins i tot, restes d’estoc. A més a més, hi ha cafeteries, bars i parades d’Street Food.

Horari: dilluns, dimecres, divendres i dissabtes de 9:00 a 20:00 h. 

Mercat de la Zona Franca

El mercat de la Zona Franca es troba a la plaça del Nou i té prop de dues-centes parades. S’hi pot aconseguir roba, calçat, complements, equipament per la llar, productes de segona mà i, fins i tot, menjar preparat.

 Horari: els diumenges de 8:00 a 14:00 h.

Mercat de Col·leccionisme de la Plaça Reial

Al cèntric mercat de la Plaça Reial s’hi poden descobrir tota mena d’antiguitats i productes de col·leccionisme: des de segells, monedes i pins fins a plaques de caves, porta vasos, etcètera.

Horari: els diumenges de 09:00 a 14:30 h.

Mercat de Canyelles

Mercat setmanal amb prop d’una cinquantena de parades que ofereixen des de productes alimentaris fins a productes de la llar, roba o sabates. 

Horari: els dimarts de 09:00 a 14:00 h. 

Mercat del llibre dominical de Sant Antoni

Ubicat al carrer del Comte d’Urgell, és un dels epicentres catalans del col·leccionisme i dels llibres: nous i de segona mà, publicacions antigues… També s’hi venen jocs d’ordinador, pòsters, marxandatge, cromos o postals d’època, entre moltes altres curiositats. Tot plegat el converteix en un dels mercats més visitats de Barcelona. Els comerciants que hi treballen el defineixen com a un mercat “social i cultural” que constitueix una oferta “única” a Barcelona

Horari: els diumenges de 8:30 a 14:30 h. 

Mercat del Gòtic

El Mercat Gòtic és un dels mercats d’antiguitats, col·leccionisme i curiositats més popular i consolidat de la ciutat de Barcelona. Situat en un entorn immillorable on batega la història i la cultura de la ciutat, l’avinguda de la Catedral. Fundat fa quaranta anys, ha esdevingut un mercat d’antiguitats de referència i cita obligada tots els dijous de 10 h a 20 h i en fires especials.

Horari: cada dijous de 10:00  a 20:00 h.

Mercat d’Antiguitats de Sarrià

Aquest mercat, també conegut com la Fira de Brocanters de la plaça Sarrià, constitueix una cita setmanal tots els dimarts de setembre a juny de 9:00 a 18:00 h per aquells amants de les antiguitats. 

Horari: cada dimarts de 9:00 a 18:00 h. 

Mercat del Port Antic

Ubicat a la plaça del Portal de la Pau, des de fa més de vint anys ofereix articles militars, vinils, llibres, joguines, joieria, bijuteria, monedes,  escultures, pintures d’autor, complements vintage, càmeres i altres articles antics i de col·lecció. 

Horari: 

  • De novembre a febrer: dissabtes i diumenges. 
  • De març a octubre: cada divendres, dissabte i diumenge. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa