Mercat de Sagrada Família: com guanyar ‘Joc de cartes’ sense guanyar-lo

Hi ha una nova manera de guanyar el Joc de Cartes de TV3: ser-ne el guanyador moral, guanyar-lo havent quedat tercer. És el que va aconseguir ahir el bar del mercat de la Sagrada Família, El Pocavergonyas, amb un xef amb caràcter al capdavant i un producte que va agradar tothom, fins i tot als seus rivals més sofisticats.

El programa buscava el millor restaurant de mercat de Barcelona entre quatre candidats: dos del Ninot, un de Santa Caterina, i el de Sagrada Família. Regentat pel peculiar Frederic Fredi Ventura amb les seves camises virolades, El Pocavergonyas es va revelar com un bar desacomplexat amb més nivell del que s’esperava. Amb una “cuina súper neta” –la resta de cuines del programa havien sigut objecte de debat – i una decoració senzilla però acollidora, el producte ben cuinat va ser el rei de l’àpat. I va sorprendre els rivals.

Hi van descobrir un menjar de bar de tota la vida, amb protagonistes clàssics com els callos. De fet, una de les més entusiastes va ser la Marta Morales, del restaurant De Cruz Morales, del Ninot. Dues dècimes van donar la victòria al Tierra del Guillem MItats, també del Ninot (8,2) i La Torna, de Santa Caterina, va quedar últim amb una nota molt més baixa (5). Però molts espectadors i els mateixos concursants ja s’havien enamorat d’El Pocavergonyas del Fredi, que va quedar tercer (7,6), poques dècimes per sota del De Cruz Morales (8).

El Guillem i la Marta menjant a El Pocavergonyas, al mercat de la Sagrada Família

La cara de la Marta menjant-se una forquillada darrere l’altra dels callos que havia demanat al Pocavergonyas ho deia tot, però encara hi va afegir una valoració inequívoca de paraula: “Haig de dir que no m’havia imaginat tan bé el menjar. Jo tornaré”.

La sofisticació del Tierra i del De Cruz Morales –un restaurant sorgit d’una parada de carn amb un nivell molt alt en els plats amb aquest ingredient– va donar la victòria al Guillem Mitats per poc. Però s’ha de tenir en compte que la puntuació del Marc Ribas, el popular xef presentador del programa, va ser la mateixa per al Tierra que per al Pocavergonyas de la Sagrada Família, un 7,8 per a tots dos. Està tot dit.

Comentaris

    @dijousdeforquilla Gener 12, 2022 | 12:39
    Jo he anat al pocavergonyes i us ho recomano 🥰 val molt la pena!!!👏👏👏Molta qualitat i per mi Guanyador del programa

Nou comentari