Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Mark Knopfler conquista el Sant Jordi però diu “adeu a Barcelona”
  • CA

Mark Knopfler va fer les delícies una altra vegada del públic català ahir a la nit, en un concert al Palau Sant Jordi emotiu, nostàlgic i tot indica que també de comiat. Davant de 13.000 persones, Knopfler va dir “adeu a Barcelona” fins a dues vegades, argumentant que ja era un “home vell”, ara que està a punt de fer 70 anys. Això va fer pensar als espectadors que, sense saber-ho prèviament, probablement hauran sigut els últims fans a veure en un concert a Barcelona l’exlíder dels Dire Straits.

En altres ocasions Knopfler havia estat escàs amb els temes del seu exgrup, però aquesta vegada va fer feliços els més nostàlgics de la banda començant amb Why eye men i enamorant una altra vegada amb Romeo and Juliet, o sorprenent amb la Once Upon a Time in the West, en una gira que era per presentar el seu últim disc, Down the Road Wherever (2018), que començava a Barcelona i que continua a la resta de l’estat a València i a Madrid.

Si aquest era el comiat de Knopfler de les actuacions en directe ho va fer ben fet, i va acabar el concert, davant les peticions dels seus fans, amb més cançons amb la guitarra de Money for Notihing. I no hi havia millor cançó per acomiadar-se que Going Home.

Un concert que va començar tard, però que es va allargar durant més de dues hores i que tot i ser en un recinte gran com el Sant Jordi va aconseguir un cert ambient d’intimitat i complicitat entre el públic i l’artista. Perfecte per a un adeu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa