Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Marató de cinema al Maldà a preu reduït aquest estiu
  • CA

El Cinema Maldà té una proposta irresistible per poder combatre la calor gaudint a la vegada del millor cinema. La històrica sala ubicada al cor del barri Gòtic de Barcelona ha encetat aquest estiu una marató per a cinèfils que permet al públic veure totes les pel·lícules que es projectin en un mateix dia per un preu únic reduït.

Les persones que s’acostin entre setmana al veterà cinema -que aquest 2020 celebra el seu 77 aniversari des de la seva obertura- podran gaudir de totes les pel·lícules programades en la mateixa jornada pel només 5,50 euros, el preu habitual reservat per al dia de l’espectador. En aquest sentit, cal recordar que la sala només obre entre setmana els dilluns, dimecres i dijous, ja que tant dimarts com divendres tanquen.

Pel que fa al cap de setmana o els dies festius, el Maldà ofereix la mateixa possibilitat de participar en aquesta marató cinèfila, però amb les entrades a un preu màxim de 7,50 euros. Aquestes dues tarifes es mantindran així durant tot l’estiu i només es modificaran sota avís previ en cas que s’organitzin a la sala projeccions especials o alguna mena d’esdeveniment puntual com festivals.

Cartellera de luxe

Només amb un cop d’ull ràpid a la cartellera, l’espectador ja poc comprovar que es tracta d’una proposta més que suculenta perquè permet combinar en un mateix dia el visionat de fins a quatre pel·lícules recents de cinema d’autor en versió original subtitulada. És el cas d’aquest dimecres dia 3 d’agost, quan el públic pot arrencar la jornada cinèfila a les quatre de la tarda amb el film Maigret i acabar a les nou de la nit amb la pel·lícula Sundown. Entremig, dues peces de renom com La Brigada de la cocina o Un amor en Escocia.

La temptadora oferta estarà disponible fins al 31 d’agost. Després d’aquesta data, el cinema recuperà les seves tarifes i horaris habituals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa