Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Manolo García, obligat a suspendre el seu concert a Barcelona

El cantant Manolo Garcia no pujarà a l’escenari del Palau Sant Jordi el pròxim 5 de novembre, tal com tenia previst. Segons ha explicat la seva productora, The Project, el músic no ha pogut recuperar-se d’una miocarditis aguda i s’ha vist obligat a cancel·lar el concert. “Ha de fer repòs unes setmanes per poder estar en plenes condicions”, ha dit la productora.

El concert de Barcelona no és l’únic que s’ha cancel·lat. Durant el mes de novembre i desembre n’havia de fer set: Barcelona, Pamplona, Santander, Salamanca, Bilbao, la Corunya i Madrid. No en farà cap fins que no estigui recuperat.

Les noves dates, aviat

Els fans de Manolo Garcia recuperaran l’import íntegre de les entrades, segons ha difós The Project. Tot i això, no caldrà que pateixin per si el podran veure aviat, ja que la productora ha anunciat que aviat comunicaran les noves dates pel 2023.

En aquest concert, estava previst que el barceloní cantés el seu últim projecte fins al moment ‘Geometría del rayo’, un disc del 2018. Manolo García va saltar a la fama de la mà de Quimi Portet, amb qui van liderar l’exitós grup ‘El último de la fila’.

Rigoberta Bandini, al Sant Jordi

Qui si que actuarà serà Rigoberta Bandini, en l’últim concert que farà abans de l’aturada que ella mateixa ha anunciat. Els passis per veure Rigoberta Bandini abans d’emprendre la “retirada espiritual” amb què ha definit el seu adéu provisional dels escenaris valen a partir de 33,05 euros. El concert promet ser el colofó de la gira Ay mamá, el tema amb què va competir al festival de Benidorm per representar Espanya a Eurovisió.

Entre els seus èxits destaca Ay Mamá, que va arribar a adquirir la dimensió d’un himne feminista, reivindicat per algunes formacions i dirigents polítics, tot i quedar-se a les portes d’Eurovisió.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa