Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Manga Barcelona es muda i canvia de dates
  • CA

Manga Barcelona es muda i canvia de dates. El saló es trasllada de la Fira Montjuïc a la Fira de Gran Via i se celebrarà cada desembre. Enguany tindrà lloc del 8 a l’11 de desembre als pavellons 4, 5 i 6 d’aquesta nova ubicació. Si fins ara les dates sempre queien al voltant de l’1 de novembre, es preveu que ara girin al voltant dels festius del 6 i 8 de desembre, un mes més tard, aproximadament.

La nova localització ofereix “unes instal·lacions meravelloses amb més espai” i amb la possibilitat que pugui venir “més gent”, ha dit la directora del Manga Barcelona, Meritxell Puig. Els canvis són positius, assegura l’organització de l’esdeveniment. Això els permetrà “seguir creixent d’una altra manera, fent la vida més fàcil a visitants i també a expositors”. La decisió no afecta el Comic Barcelona, que seguirà a Fira Montjuïc.

FICOMIC ha explicat que el Manga Barcelona “no ha parat de créixer en nombre de visitants i expositors des que va iniciar la seva aventura fa més de 25 anys, però en l’última etapa el creixement ha sigut espectacular, com ho està essent el creixement del sector del còmic i del manga i l’anime en particular”.

La darrera edició del Manga Barcelona va tancar amb 122.000 visitants. Aquella edició va suposar el retorn de la fira a la presencialitat, després que les restriccions provocades per la pandèmia obliguessin a celebrar l’edició de 2020 en línia, davant d’una situació pandèmia molt complicada, amb noves variants i nombrosos contagis arreu de Barcelona, Catalunya i Espanya. Els organitzadors van assegurar aleshores que es van superar amb escreix el nombre d’espectadors. El certamen va tenir lloc entre el 29 d’octubre i l’1 de novembre de 2021 al recinte de Fira Montjuïc a Barcelona, on es va disposar d’una mida aproximada de 70.000 metres quadrats i un pavelló menys que els anys anteriors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa