Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Manel ajorna els concerts de Barcelona

El grup de música Manel ha posposat els concerts previstos a Barcelona. “Ens sap molt greu comunicar-vos que hem d’ajornar els concerts que teníem programats”, ha informat a través de les xarxes socials. En concret, la banda tenia la intenció d’actuar a la sala Apolo de Barcelona, situada al barri del Poble-sec de la capital catalana, el dijous 10 de febrer, el divendres 11 de febrer i el dissabte 12 de febrer. Finalment no serà així. Manel no ha explicat els motius d’ajornar les actuacions, però si ha lamentat les conseqüències. “Disculpeu-nos les molèsties que això pugui ocasionar”, ha demanat.

Més enllà de la ciutat de Barcelona, també es veuen afectats el concert al país, com és el cas de Valls, previst per aquest dissabte. Fora d’aquí, també hi ha canvis a l’actuació Granada (17 de febrer) i el d’Alacant (18 de febrer). “La gira es reprendrà tal com estava programada el 19 de febrer a València”, ha informat el grup musical.

Manel ja ha informat als espectadors que els tres concerts cancel·lats a Barcelona es faran el 29 de març i l’1 i 2 d’abril, al mateix lloc, la sala Apolo. Igualment, per aquells que no hi puguin assistir, la banda ha explicat que poden demanar la devolució de les entrades. Això sí, la data límit és el 18 de febrer, un dia abans que reprenguin l’activitat habitual. “Estigueu bé”, conclou Manel el comunicat.

El grup compta amb una discografia de sis àlbums, l’últim d’ells L’amant malalta, amb lletres com La Jungla i Tipus Suite, a més de la cançó que dona nom al disc. Durant el confinament va publicar Per la Bona Gent (4 d’octubre de 2019) i abans Jo Competeixo (8 d’abril de 2016), Atletes, baixin de l’escenari (16 d’abril de 2013), 10 milles per veure una bona armadura (15 de març de 2011) i Els millors professors europeus (11 de novembre de 2008).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa