Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els fans del Mag Lari tenen un nou lloc a Barcelona on anar a veure’l

El Mag Lari inaugurarà, el 16 de setembre, la vintena temporada del SAT! Teatre de Barcelona. L’artista va ser l’encarregat d’aixecar el teló de l’equipament ara fa vint anys, i hi torna per commemorar l’efemèride en un espectacle gratuït titulat ’20 anys després’. Al costat del muntatge de Lari, els responsables del complex cultural han organitzat una jornada festiva amb jocs al carrer oberts a tothom. Serà el tret de sortida d’una temporada que entre el 9 de setembre i el 21 de maig acollirà 23 espectacles per a públic familiar i 16 de dansa, a banda de 19 espectacles per a educació primària i 9 per a secundària en l’àmbit educatiu. També està prevista la tercera edició del projecte pedagògic amb l’Institut Doctor Puigvert.

Així, fins al 21 de maig el SAT! acollirà 23 espectacles per a públic familiar que inclouen teatre, titelles, musicals, dansa, circ i 7 espectacles per a primera infància que conformen el Cicle Remenuts.

En l’àmbit dels musicals el programa preveu ‘En Joan sense por i la casa encantada’ de La Roda Produccions l’1 de novembre, i també es preveuen les estrenes d”Spiralis’, de la companyia de circ i dansa Bool, o ‘Sr. W’, del coreògraf i ballarí resident al SAT! Kiko López.

Altres noms que desfilaran per l’escenari del SAT! Teatre de Barcelona

Altres noms que desfilaran pel teatre barceloní són El Pot Petit amb ‘Les aventures del lleó vergonyós’, espectacle guardonat amb el Premi Enderrock al millor disc per a públic familiar del 2022; La Pera Llimonera amb ‘Un vestit nou per a l’emperador’, o De_paper amb ‘Miranius. L’aventura d’habitar el món’, entre d’altres.

Una altra efemèride que celebra el SAT! és el cinquantè aniversari de la companyia de titelles L’Estaquirot Teatre, que s’acomiada dels escenaris amb els espectacles ‘La pastissera i els follets’, ‘L’aventura d’avorrir-se’ i ‘En Jan Totlifan’.

Més enllà dels espectacles, el SAT! ofereix el que anomena una “experiència familiar completa” amb activitats al vestíbul abans i després de les funcions, jocs, una àrea de lectura, manualitats o propostes plàstiques, així com una pissarra gegant a disposició dels infants.

Opcions per als amants de la dansa

Pel que fa a la dansa, Jacob Gómez oferirà ‘Meohadim’ el 9 de setembre, i a l’octubre arriba la 18a edició del Festival Dansat amb 6 espectacles, 2 gratuïts de carrer i 4 de sala. La proposta inclou dansa contemporània, danses urbanes i flamenc.

D’altra banda, del 17 al 26 de març el teatre participa al festival Dansa Metropolitana, amb un programa encara per concretar.

Després de les funcions de dansa, el SAT! també ofereix al vestíbul debats amb la companyia.

Finalment, el teatre repeteix, en la vintena temporada, la Mostra de les Arts Escèniques Amateurs del Districte de Sant Andreu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa