Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Madrid guanya Barcelona per golejada… a Tik Tok
  • CA

Quines ciutats són les més populars per als turistes de tot el món? Hi ha moltes respostes possibles, però analitzar què es veu a Tik Tok és una opció. Els ‘influencers’ de viatges de TikTok, els TravelTokers, recullen consells de tota mena per viatjar però també llocs i racons de tot el món. l’empresa de maletes Bounce ha fet un estudi per determinar quines són les destinacions més populars del món en aquesta xarxa social (pots llegir l’estudi aquí), i el resultat no agradarà gaire als barcelonins…

Madrid, al TOP 10 sense Barcelona

En aquest llistat, la capital d’Espanya apareix al TOP 10, de fet, en desena posició, amb 16 milions de visualitzacions de continguts relacionats amb la ciutat. Però si Madrid agrada als Tik-tokers, sembla que Barcelona no, perquè ni tan sols apareix entre les 50 ciutats més populars, després d’haver analitzat un total de 140 ciutats.

La ciutat més TOP a Tik Tok

A dalt del podi hi ha la ciutat de Dubai, que acumula més de 81.800 milions de visualitzacions a TikTok. Ostentosa i luxosa, ofereix grans imatges que converteixen aquesta ciutat en altament atractiva per als més exhibicionistes. En el segon lloc de la llista hi trobem Nova York, amb 59.500 milions de visualitzacions, seguida per Londres amb 36.800 milions. 

Madrid també guanya Barcelona en parcs

Barcelona té el segon parc més bonic de tot Europa, segons les ressenyes a Google que ha recollit la plataforma d’activitats Musement. E Park Güell, una joia modernista mundialment coneguda, que ha passat per davant del Hyde Park de Londres i el jardí de les Tulleries de París. Però… on és el parc més bonic d’Europa segons aquest rànquing? Doncs a Madrid… es tracta del parc del Retiro.

Però Barcelona passa per davant de la capital espanyola en molts altres aspectes, de manera que no hi ha raons per sentir cap mena de complex!

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Observador a agost 08, 2022 | 15:50
    Observador agost 08, 2022 | 15:50
    A Tik Tok i arreu.
  2. Icona del comentari de: JordiP a agost 08, 2022 | 15:51
    JordiP agost 08, 2022 | 15:51
    De segur que l'informe ha estat redactat per un equip madrileny. El papanatisme urbanoïde els delata.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa