La pandèmia s’ha cobrat una nova víctima. El mític Skating Club del carrer Roger de Flor, a l’Eixample, ha tancat definitivament després d’un any amb la persiana abaixada per les restriccions sanitàries de la Covid-19. Massa temps sense activitat per a una instal·lació esportiva històrica de la ciutat, que gairebé mig segle després d’obrir les portes ha vist com la pandèmia no li permetia oferir un final més digne.

Segons avança el diari ARA, la propietat de l’Skating Club ja ha buidat les instal·lacions i no ha trigat a trobar pretendent: la multinacional francesa Carrefour hi obrirà un supermercat de 1.000 metres quadrats. Ben aviat, la pista de gel, els nens patinant i la màquina allisadora deixaran pas a les promocions 3×2. “Hi havia molta vida. El carrer estava ple de nens, famílies, parelles, i ara no hi ha res”, explica la portera de l’edifici al diari.

Tot i que la propietat ha preferit mantenir-se en un segon pla i no fer declaracions, fonts pròximes han assegurat que la decisió es va prendre fa sis mesos i ara s’ha fet pública. L’Ajuntament de Barcelona ja té sobre la taula la petició de permís per fer obres de la cadena francesa, la web de l’Skating Club està inactiva i fins i tot els directoris municipals ja anuncien que ha “tancat definitivament”. Mig segle de rialles i corredisses s’han apagat per sempre.

Nou comentari

Comparteix