Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Lola Indigo actuarà per la Mercè tot i els problemes amb l’organització

L’artista Lola Indigo actuarà aquest diumenge per les festes de la Mercè. La cantant i ballarina ha decidit fer marxa enrere i finalment sí que sortirà a l’escenari ubicat al carrer de Martí i Franquès del districte barceloní de les Corts, malgrat que els problemes amb l’organització l’havien portat a suspendre inicialment el concert.

“Finalment, demà sí que es farà el concert a Barcelona. No podrà ser el show de la gira perquè els mitjans tècnics no ens ho permeten, però després de molt d’esforç de tot l’equip portarem un show diferent per a vosaltres”, ha assegurat a través d’una publicació a les xarxes socials l’artista. Aquest posicionament contrasta amb la denúncia que la mateixa cantant feia fa menys de 48 hores en vídeo compartit a través de la popular plataforma TikTok, on carregava durament contra el consistori barceloní per la manca de mitjans tècnics.

“Em sap greu, però finalment no podrem fer el concert de la Mercè. Portem molt de temps anunciant aquest concert, però ens han faltat moltes coses per part de l’organització. No el podem dur a terme per raons de seguretat, tècniques i artístiques. Ha estat tot un caos“, lamentava fa dos dies Lola Indigo, L’artista, però, anava més enllà i arribava a assegurar que els organitzadors no s’havien portat “gens bé” amb els membres del seu equip i remarcava que ella no estava disposada a prescindir de cap dels seus acompanyants per problemes tècnics.

Concert salvat in extremis

Tanmateix, sembla ser que la situació s’ha pogut reconduir i que les festes de la Mercè no es quedaran sense un dels seus plats forts dins de la programació musical d’aquest 2022. El concert tindrà lloc en l’escenari que s’ha instal·lat al carrer de Martí i Franquès del districte barceloní de les Corts, una de les noves ubicacions que l’organització de la festivitat estrena enguany.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Isabel a setembre 26, 2022 | 21:45
    Isabel setembre 26, 2022 | 21:45
    El concierto de Lola Índigo tenía que empezar a las 23h y estaba todo llenísimo de gente de todas las edades,incluso niños y eran casi las 0.00h y ni salía ni decían nada de si iba a salir o se cancelaba. Mucha gente nos fuimos y otros iban llegando. El metro y la calle abarrotado de gente. No sé si finalmente actuó , pero desde luego una vergüenza que dejaran esperando a la gente una hora o más, sin avisar ni decir nada si actuaba o no y sin poner aunque fuera música para entretener al personal, o adelantar el siguiente concierto.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa