L’oci nocturn demana la dimissió de Batlle per voler reduir l’horari de les discoteques

El sector, indignat perquè el responsable de seguretat de l'Ajuntament vol tancar locals d'oci a la 1 de la matinada

Revolta al sector de l’oci nocturn contra el regidor de seguretat de l’Ajuntametn de Barcelona, Albert Batlle, que després de la primera nit del toc de queda a la ciutat ha proposat que les discoteques avancin l’hora de tancament un cop passi la pandèmia i abaixin persianes a la una de la matinada. El secretari general del Gremi de Discoteques de Barcelona i Província, Ramon Mas, ha exigit a Albert Batlle que rectifiqui o dimiteixi, en considerar “intolerable” i “indignant” que ataqui un sector que fa 16 mesos que estava tancat.

El tinent d’alcalde de Prevenció i Seguretat ha dit aquest matí en una entrevista a RAC1 que és “partidari d’acotar els horaris de l’oci nocturn a la ciutat” quan se superi la pandèmia, i ha plantejat que tota activitat a Barcelona -restaurants, cultura i discoteques acabi molt abans de les sis del matí. Critica el “non-stop” i el “desori” actual, perquè lesiona el dret al descans dels veïns.

Batlle ha dit que li semblaria “raonable” que els locals de ball tanquessin abans: “Penso que la gent es pot divertir molt i fer-ho en uns horaris compatibles amb el descans. Un cop hagin acabat tots aquests episodis [relacionats amb la pandèmia], ens haurem d’asseure i plantejar quin tipus d’oci nocturn volem promoure, si hem de fer restriccions horàries… No sé per què hem de tenir la ciutat amb activitat fins a les 3 o les 4 de la matinada”, ha sentenciat.

Comentaris

  Ricard 17/07/2021 4:10 pm
  El sector de les disco és literalment irresponsable. Mai no es fan càrrec dels desastres que fan als clients en entrar o sortir, i malgrat això els ajuntaments donen llicències a dojo. Provi d'obrir una fàbrica que fa soroll i veurà com ningú no li dóna llicència. Perquè les disco els donen peixet? Quina patent de cors és aquesta?
  Joseph 17/07/2021 4:49 pm
  Una pregunta. Qui mou els fils del descontrol nocturn?
  Pere 17/07/2021 6:17 pm
  La màfia de la nit, es mou impunement. Qui convoca ha envair places, carrer i platges? Un dia s'haurà d'explicar i demanar responsabilitats.
   Albert Berrio 17/07/2021 10:19 pm
   El senyor Batllle no ha demanat reduir l'horari de les discoteques sinó avançar-lo. Ha dit que caldria obrir un debat sobre el tema dels horaris. En cap moment ha parlat de prendre decisions unilaterals.
  La nit 17/07/2021 6:18 pm
  La màfia de la nit, es mou impunement. Qui convoca ha envair places, carrer i platges? Un dia s'haurà d'explicar i demanar responsabilitats.
  Pol 17/07/2021 7:31 pm
  Els "dirigents" de l'oci nocturn que se'n vagin a la merda. Han fotut un paperot molt galdós durant tot el temps de pandèmia, l'oci "nocturn", i diürn, ni de bon tros son cap activitat essencial, per la qual cosa el primer que han de fet és callar i sobretot, abstenir-se de dir collonades com les que hem sentit per part d'ells, des de fa més d'un any.
  Patrick 17/07/2021 7:34 pm
  Quina credibilitat pot tenir una "activitat" que quan entres en un local nocturn d'aquests, el primer que et diuen és : "buenas-noches "caballero"" ?

Nou comentari