L’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès torna a oferir a l’octubre el seu popular curs Narrativa, la formació en escriptura creativa amb més èxit d’Europa. La pandèmia no ha pogut amb ella i reinventa el proper curs amb dos formats en línia –videocurs en directe i curs virtual per quinzenes– perquè la distància no exclogui ningú ni faci perdre la qualitat de l’atenció personalitzada.

El curs Narrativa dona eines per a escriure textos literaris, de ficció o de no ficció. Crear personatges, escollir bé el narrador d’un relat, construir escenes i girs de guió, teixir trames i conflictes de fons… L’alumnat aprèn les principals tècniques narratives en un grup literari tutoritzat, que li permet cultivar la seva creativitat de la mà de professionals de l’escriptura.

Els dos formats del proper curs permeten que cada alumne triï l’opció que s’adapta més a la seva vida laboral i personal. Les vídeo-classes consisteixen en 90 hores de formació en directe, amb una sessió de tres hores cada setmana en un horari fix. Els grups són de 12 persones com a màxim i l’espai de trobada és l’aplicació Zoom. El curs quinzenal dura 8 mesos i no té horaris fixes, sinó treballs amb dates de lliurament i videocorrecció personalitzada.

Al web de l’Escola pots veure una mostra de les classes, en català i castellà. Les inscripcions ja són obertes. Les dues modalitats tenen el mateix preu, 1.100 euros. Els qui es matriculen abans del 31 de juliol tenen un 10% de descompte.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa