Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Les pantalles de Cinesa s’encenen de nou a Barcelona amb grans estrenes
  • CA

Les sales de cinema de Cinesa a Barcelona tornen amb força. Des de finals de juliol han anat reobrint els diferents espais de la ciutat i rodalies, per oferir al públic noves estrenes de pel·lícules top. Petits i grans poden gaudir de nou de la gran pantalla amb la tranquil·litat d’unes mesures sanitàries i de seguretat excepcionals.

La cartellera ve carregada de títols per a tots els gustos. El tret de sortida el va donar la pel·lícula Padre no hay más que uno 2, de Santiago Segura. Un èxit que porta un mes fent riure els espectadors. Aquest 26 d’agost torna el poder de Hollywood amb l’estrena de Tenet, del reconegut director Christopher Nolan; i Los Nuevos Mutantes, una adaptació dels còmics de Marvel que expandeix l’univers X-Men.

La primera setmana de setembre, Cinesa estrenarà Antebellum per als amants del terror i After. En mil pedazos, la segona part de la pel·lícula d’amor que va captivar milers d’adolescents ara fa un any. Les següents cintes que desembarcaran a la cartelleria són Pinocchio i l’esperada Wonder Woman 1984. Aviat es podran consultar les dates d’estrena al web Cinesa.es, on també hi ha continguts extra, sessions especials i horaris.

Però a les sales de Cinesa hi ha molt més que cinema. Les seves pantalles proposen també continguts de temàtica musical, com DJ Snake o Break The Silence. Després de mesos de veure pel·lícules a casa, per fi arriba novament el torn de seure en una còmoda butaca amb crispetes acabades de fer i tota la tecnologia d’imatge i so que una sala Cinesa ofereix!

Garantia de distància social

La companyia vetlla pel compliment de totes les mesures sanitàries i de seguretat necessàries per evitar contagis i gaudir del setè art sense riscos. Així, fa complir la distància social amb la restricció de l’aforament a cada sessió i la garantia de butaques lliures entre espectadors. A més, ha invertit en nous protocols de funcionament que redueixen el contacte al mínim i reforcen la neteja amb més intensitat i freqüència.

Segons un estudi elaborat per la consultora Simon-Kucher, el 90% dels espectadors estan altament satisfets amb les mesures implantades a les sales i puntuen la seva sensació de seguretat a Cinesa molt per sobre d’altres establiments com ara restaurants i botigues.

Cinesa reobre amb grans estrenes a la cartellera / Cinesa
Cinesa reobre amb grans estrenes a la cartellera / Cinesa

Cinesa té 4 grans cinemes a Barcelona ciutat: Diagonal, Diagonal Mar, La Maquinista i SOM Multiespai. A banda de les sales convencionals de cinema, Cinesa ofereix els formats de sala Premium, amb última tecnologia en imatge i so: Diagonal Mar compta amb una sala IMAX amb làser de pantalla gegant immersiva i una sala iSense amb tecnologia avançada. La Maquinista té des de començament de 2020 tres sales LUXE, amb butaques reclinables i espai extra entre fileres; a més de la sala Dolby Cinema. D’altra banda, la companyia té també ja altres cinemes reoberts a les comarques veïnes, com el Cinesa Parc Vallès (Terrassa), el Cinesa LUXE Barnasud (Gavà) o el Cinesa Mataró Park (Mataró).

Sorteig de 5 entrades dobles

Per celebrar el retorn de les grans pantalles, el TOT Barcelona i Cinesa sortegem 5 entrades dobles per gaudir de les properes estrenes. Per participar-hi només cal seguir les instruccions d’aquest post d’Instagram abans del 3 de setembre a les 12h del migdia. Les entrades seran vàlides durant un mes per gaudir de pel·lícules projectades a qualsevol cinema de la companyia a la província de Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa