Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Les Nits Màgiques de la Casa Batlló: vacances locals, glamuroses i segures
  • CA

La Casa Batlló torna a amenitzar l’estiu barceloní amb les seves Nits Màgiques, una visita a la joia modernista amb espectacle musical i copa al terrat. Enguany a més l’experiència és encara més íntima, amb aforament reduït i taules per gaudir còmodament de l’actuació. Diversió segura i assegurada sota el cel de Barcelona.

Taules i copes de benvinguda al terrat, a les Nits Màgiques de la Casa Batlló / Casa Batlló

Jazz, blues, swing, pop-rock, rumba, flamenc… L’oferta d’espectacles és molt variada i cada visitant pot triar la nit que millor sintonitzi amb els seus gustos musicals. En tots els casos la qualitat i el bon humor estan garantits. També hi ha diferents opcions de preu –entrades Blue, Silver i Gold– i els residents a l’Estat tenen 10 euros de descompte.

La Casa Batlló és una de les joies modernistes d’Antoni Gaudí / Casa Batlló

Sorteig de 8 entrades

El TOT Barcelona seguim amb l’estiu dels sortejos per amenitzar la calorada i gaudir d’unes vacances de proximitat i segures. Aquesta setmana regalem 4 entrades ‘Gold’ dobles per les Nits Màgiques, per al dijous 13 d’agost a les 18h. Inclouen entrada sense esperes (Fastpass), recorregut amb smartguide, accés al Saló modernista, primera fila a l’actuació i copa de benvinguda. A més a més a la botiga Casa Batlló Store entregaran als afortunats guanyadors un detall sorpresa.

Els guanyadors de les 8 entrades del sorteig rebran un regal sorpresa a la Casa Batlló Store

Per entrar al sorteig només cal seguir les senzilles instruccions d’aquest post d’Instagram. El termini per participar-hi acaba dimecres 5 d’agost a les 12h del migdia i els guanyadors s’anunciaran al perfil del TOT Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa