El Barça ha proposat que Leo Messi rebi la Creu de Sant Jordi, una de les màximes distincions que s’entrega a les “persones o entitats que, pels seus mèrits, hagin prestat serveis destacats a Catalunya en la defensa de la seva identitat, especialment en el pla cívic i cultural”. Segons Mundo Deportivo, la iniciativa del club blaugrana compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona i ja s’ha tramitat.

La informació del mitjà de comunicat citat assenyala que Josep Maria Bartomeu (president del barça), Gerard Figueras (secretari general de l’esport) i Marta Carranza (comissionada d’esport del consistori barceloní) han avalat una proposta que haurà de ser aprovada per la consellera de Cultura Mariàngela Vilallonga. L’entrega del reconeixement està prevista per al dimecres 8 de maig al Gran Teatre del Liceu, és a dir que si Messi el guanyés i el Barça arribés a les semifinals de la Champions, algú hauria d’anar a recollir la distinció per l’argentí.

Si la iniciativa prospera, Leo Messi es convertiria en el segon futbolista de la història del Barça que rep la Creu de Sant Jordi: Johan Cruyff ja ho va fer el 2006. Uns anys abans, el 1996, el jugador de bàsquet Epi també va ser distingit amb el premi en qüestió.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa