La llàntia meravellosa és una història infantil sobre una nena i com amb la força de voluntat davant d’una malaltia d’un familiar s’afronten moments complexos.

Un dia la nena, que és una titella, comença a sentir-se trista perquè la seva mare està malalta. En ser una nena petita no sap com gestionar bé les seves emocions i la tristesa desemboca en ràbia cap als seus amics.

Quan entén i accepta que la seva mare està malalta, s’endinsarà en una aventura per trobar quelcom que li doni forces a la seva mare quan estigui a l’hospital. El geni de la llàntia i la noia que coneix al desert l’acompanyaran durant tota l’aventura.

Es tracta d’una obra molt emocional. Els valors principals són l’amor de família, la superació, l’acceptació o l’empatia. Els personatges es troben units amb l’objectiu d’ajudar a la nostra protagonista. La nena és una titella petitona i li posarà veu la Ingrid Teixidó. Els altres personatges també són titelles i participa donant-los vida en Pere Pàmpols junt amb la Ingrid.

L’obra consta d’una escenografia espectacular. Amb poc material aconsegueixen transformar l’escenari cada cop que hi ha una nova escena. Les fustes o les teles formaran els diferents escenaris.

A més a més l’obra consta d’efectes especials que sorprendran els xicots del públic. Les llums, els estels o la música faran que l’obra sigui màgica. En algunes escenes acompanyen cançons amb molt de ritme que donen alegria a la història.

Els dos titellaires aconsegueixen donar vida a totes les titelles que apareixen durant l’aventura. Per moments pot semblar que les titelles tenen vida pròpia.

La sala SAT acull La llàntia meravellosa una història màgica i emotiva sobre com una nena aprèn a portar les seves emocions fins aquest cap de setmana de l’11 i 12 de desembre, amb dues sessions a les 12h i a les 17.30h.

Nou comentari