Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’aliança de Foot Locker i l’NBA renova una pista de bàsquet del Poblenou

Dues pistes públiques del Poblenou han quedat renovades i amb un aspecte llampant, amb un mar de colors càlids, gràcies a una col·laboració entre la marca Foot Locker i la mateixa NBA. Segons informa l’Ajuntament, ha estat gràcies a aquesta aliança que s’ha pogut renovar del tot les pistes, amb un projecte estètic ambiciós liderat per l’artista Juan Ramón Guerrero, més conegut com a Jotaerre. “Els colors de la pista evoquen els colors de la matinada i el capvespre”, diu el consistori, en referència a la proposta del creador. També hi queden reflectides arran de terra les paraules “comunitat i esperança”.

La idea era renovar la imatge de l’àrea esportiva per impulsar “el canvi social a través del bàsquet i de la cultura, proporcionant infraestructutes per fer créixer l’afició i la vinculació territorial”, subratllen des del districte de Sant Martí. Per fer-ho, aquesta zona amb dues pistes combinades ha apostat per barrejar esport i art contemporani.

Però no es queda aquí l’aposta de Foot Locker per invertir en territori barceloní. La mateixa empresa s’ha unit amb Streetball BCN Sants, una associació sorgida fa més d’una dècada amb l’objectiu de promoure el bàsquet al carrer i la integració social, per proporcionar-li recursos. La iniciativa privada vol reforçar “el bàsquet com a forma de progrés a la comunitat, finançant sessions d’entrenament mensuals a la pista i augmentant la capacitat d’entrenament dels equips”, apunta el govern del districte de Sant Martí, que també dona suport a aquesta col·laboració.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa