Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’Ajuntament deu gairebé 400.000 euros en subvencions al sector del lleure

Els grups municipals de JxCat i ERC han reclamat a l’Ajuntament de Barcelona que pagui la subvenció extraordinària del 2020 compromesa amb el sector del lleure infantil i juvenil que havia de garantir que ningú es veiés exclòs per raons econòmiques. Tots dos grups han registrat un prec demanant els motius pels quals no s’ha pagat la subvenció així com també reclamant el pagament, de gairebé 400.000 euros. El retard en el pagament compromet la liquiditat de les entitats, segons els partits independentistes.

El passat 8 de juliol, el Consell de la Joventut de Barcelona ja va fer públic un comunicat signat per entitats denunciant que no s’havia efectuat el pagament. En aquest comunicat assenyalaven que segons les bases de la subvenció, el pagament s’havia d’efectuar abans que les entitats justifiquessin la despesa, ja que és un finançament necessari per a executar el projecte. Tanmateix, denunciaven que les entitats van haver de justificar la despesa el 31 de març del 2021 sense haver rebut abans el pagament.

“Sota arguments de problemes administratius, el pagament s’ha anat ajornant fins a l’actualitat”, lamentaven. Tot plegat, ha generat un deute econòmic amb els esplais i agrupaments de la ciutat, segons el comunicat del 8 de juliol, que compta amb el suport de diferents federacions i associacions, com Esplais Catalans, la Fundació Pere Tarrés, Fundesplai o Escoltes Catalans, entre altres.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: amb comu no podem a juliol 21, 2021 | 14:37
    amb comu no podem juliol 21, 2021 | 14:37
    i mentrestant frau kolau malgasta la pasta en pedruscos i escultures marquesines, en fi una més de l'okupa i farsant frau kolau
  2. Icona del comentari de: Angelblau a juliol 21, 2021 | 16:45
    Angelblau juliol 21, 2021 | 16:45
    Cal ser Babau per votar a la Colau

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa