Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La televisiva Laura Fa explota contra la “catalanofòbia” a ‘Sálvame’
  • CA

La periodista barcelonina Laura Fa s’ha queixat públicament dels atacs a Catalunya al programa de televisió on col·labora, Sálvame. Ha assegurat que sent ràbia i vergonya aliena quan els companys carreguen contra l’independentisme i sobretot contra la immersió lingüística. De fet, el passat dissabte un altre integrant de l’equip, el polèmic Kiko Matamoros, va arribar a dir que els nens i nenes escolaritzats a Catalunya no saben parlar castellà.

Laura Fa recull el guany i li respon a través d’una piulada en castellà: “No entenc com, educada a Catalunya, sóc capaç d’escriure aquest tuit en castellà. Oh, Déu meu. Sé, fins i tot, quan van regnar els Àustries a Espanya”. Continua l’argumentari en el mateix fil de Twitter, assegurant que la cultura “es cultiva o no” i que hi ha persones “molt pedants” que “no saben on neix el Tajo” i no per això els considera pitjor preparats a l’escola.

La catalanofòbia és una malaltia de difícil cura. I el populisme encara més. Se li suma a tot això la mania persecutòria”, sosté la barcelonina, sense pèls a la llengua.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa