La sisena temporada de ‘Miss Tupper Sex’ porta l’erotisme divertit a Barcelona

El Teatre del Raval acull l’exitós monòleg sexual de l’actriu Pilar Ordóñez fins al 19 de novembre

L’actriu, escriptora i directora Pilar Ordóñez torna a la ciutat de Barcelona amb el seu escandalós i atrevit monòleg sexual. Un discurs ple d’humor i erotisme on el públic obtindrà informació sobre la cultura sexual a la mateixa vegada que gaudirà d’una experiència còmica gràcies a les històries i les interpretacions de la pròpia Ordóñez. L’objectiu de la madrilenya és que el públic passi una bona estona mentre aprèn nous conceptes i ideologies sobre la sexualitat.

La creadora de Miss Tupper Sex fa que encara sigui més interessant el seu monòleg aportant dades i explicacions científiques extretes d’experts en sexologia, ginecologia, psicologia… Alguns exemples? Per mantenir la passió amb la parella és important cuidar-se i mantenir un bon aspecte físic o que la dona necessita entre 15 i 20 minuts de preàmbuls per estar completament excitada i obtenir una satisfacció plena a l’hora de realitzar l’acte sexual. També que el preservatiu masculí no ha de portar oli perquè aquests poden crear bacteris dintre de l’aparell reproductor femení o bé que el clítoris té 8.000 terminacions nervioses i que aquest òrgan serveix exclusivament per donar plaer a la dona.

La protagonista de Miss Tupper Sex desmenteix falsos mites i llegendes urbanes sobre les pràctiques i les parelles sexuals que encara circulen avui dia com per exemple: “A les dones no els agrada que els toquin els mugrons si no estan excitades, fins i tot pot provocar rebuig”. Cal destacar que l’actriu utilitza el fenomen tupper sex (dones que es reuneixen per parlar i vendre joguines sexuals), perquè en el transcurs del seu monòleg també mostra i explica en to humorístic diverses joguines i aparells sexuals que es troben al seu llibre Miss Tupper Sex.

El fenomen Tupper Sex, una font d’inspiració dalt de l’escenari

Durant els 90 minuts que dura el discurs, la de Madrid es mostra en tot moment oberta, sincera i divertida. S’ha de dir que és impressionant la facilitat i la rapidesa que té per guanyar-se al públic creant així una connexió i una comunicació interactiva entre Ordóñez i els espectadors durant el transcurs de l’espectacle.

Pel que fa a l’atrezzo trobem a una Pilar Ordóñez plena de llum i color. El seu vestit i la decoració dels sofàs de la dissenyadora Agatha Ruiz de la Prada transmeten felicitat, alegria, il·lusió, atreviment i igualtat, recordant els colors de la bandera de LGTBIQ+, i és que potser Ordóñez vol fer arribar al públic del Teatre del Raval (carrer de Sant Antoni Abat) que independentment del gènere al qual pertanyin, tots els éssers humans són iguals i tenen dret a mantenir relacions sexuals amb qui ells desitgin.

Nou comentari