Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Sagrada Família reprèn les obres aturades des de l’esclat de la pandèmia
  • CA

La Sagrada Família ha reprès aquest dilluns les obres de construcció paralitzades el 13 de març de 2020 arran de la pandèmia el coronavirus, i se centraran a seguir les tasques a la torre de Maria, la segona més alta del temple. En un tuit recollit per Europa Press, la basílica ha informat que encaren “amb molta il·lusió” el moment de començar a construir la torre de Maria, amb el propòsit de finalitzar-la aquest 2021.

Actualment, tots els nivells de la torre ja estan col·locats i només falten els elements del terminal de 25 metres, la part final de la torre, que estaran coronats per una estrella de 12 puntes il·luminada, segons un comunicat de Sagrada Família aquest dilluns.

Així, partir d’aquest dilluns, s’ultimarà el dinovè nivell amb els panells ja col·locats i a principis de febrer està previst iniciar la col·locació dels panells que ja formen part del terminal de 25 metres.

En concret, i si les mesures sanitàries ho permeten, aquest primer trimestre del 2021 està previst col·locar els primers panells de pedra de la corona; durant el tercer trimestre es posaran les dues grans peces de la llanterna i, al desembre, finalment, l’estrella.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa