Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La plaça Reial acollirà 30 concerts gratuïts pel 60è aniversari del Jamboree

El Grup Mas i Mas celebrarà el 60è aniversari de la sala Jamboree amb un cicle de concerts diaris i gratuïts a l’aire lliure del 17 d’agost al 6 de setembre a la plaça Reial de Barcelona. El grup ha readaptat les programacions en una activitat “frenètica i a contrarrelotge” i podrà reobrir el proper dilluns els seus tres espais: Jamboree, Tarantos i Moog.

Aquest 2020 el Jamboree celebra els seus 60 anys i al desembre es van presentar un seguit de propostes per commemorar l’efemèride. Tanmateix, les actuacions van quedar aparcades per la covid-19, però es recuperaran els concerts previstos a l’agost. Alguns dels artistes participants seran Papawa, Sabor Cubano, Cadencia, Ganza, Robin Reyes, Alfredo Reyes, Playground, Childo, Jazz Pretenders o 4 de la cera. Si bé la idea inicial era regalar música a la ciutat amb un petit recital cada tarda durant l’agost, s’ha consensuat amb l’Ajuntament de Barcelona oferir un concert diari i gratuït entre el 17 d’agost i el 6 de setembre sempre a les 18.30 hores, amb una durada d’una hora i un aforament assegut i limitat a una cinquantena de persones.

El Jamboree reprendrà la seva activitat d’un concert diari (amb doble passi a les 20 i 22h) i streamings en directe. De moment ja hi ha confirmats per la segona quinzena del mes noms com Xumilla Rossi Xirgu, el clàssic Clarence Bekker, Oleándole, Alba Morena Trío, Ronald Baker Quintet o la Barcelona Big Blues Band, mentre que al setembre arribaran Roger Mas, Jesse Davis i Jorge Da Rocha. Com a novetat, les mitjanits dels dissabtes arrencarà el cicle Keep It Real, i serà el torn del hip-hop i el trap. A partir del dia 22, amb la inauguració a càrrec de Kween Cortés, visitaran la cova, entre d’altres, Prince Osito, Marga Mbande, Indee o Malv.

La sala Tarantos recuperarà també la seva dinàmica habitual amb concerts de flamenc a les 19.30 hores, però també es convertirà en el refugi d’altres cicles i activitats, començant ara per l’humor, la rumba i la màgia.

Pel que fa a la sala Moog també anirà reprenent progressivament la seva activitat, per bé que adaptada a les noves condicions (una sessió setmanal, amb públic assegut i aforament del 50%). El dijous 27 d’agost es dóna el tret de sortida amb sessió del DJ resident Uroz.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ronaldnup a abril 29, 2021 | 14:30
    Ronaldnup abril 29, 2021 | 14:30
    In the Divine Comedy, Dante goes down the circles of Hell meeting the world’s most illustrious sinners. 700 years after his death, this series explores the contemporary meaning of the seven cardinal sins.
  2. Icona del comentari de: JasonFub a maig 30, 2022 | 01:36
    JasonFub maig 30, 2022 | 01:36
    Republican politicians all over the country have repeated the Great Replacement theory A century-old racist theory reentered the political discourse around immigration and has become commonplace on the campaign trail as Republicans hope to retake control of Congress in November.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa