Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La nadala municipal de Barcelona ha costat 13.600 euros
  • CA

L’Ajuntament de Barcelona ha encarregat aquest any per primer cop una nadala pròpia per animar la campanya de Nadal. Va donar a conèixer la cançó a finals de novembre: es diu És Nadal i l’ha compost i la interpreta la cantautora Paula Valls. Un mes després, el portal de Contractació Pública de la Generalitat revela el cost de l’encàrrec municipal: 13.600 euros. En tractar-se d’un contracte menor –inferior als 15.000 euros– no ha calgut concurs públic.

La voluntat municipal és repetir l’operació cada any: “Barcelona inicia així un nou projecte de llarga durada amb la perspectiva que cada any una veu musical creativa de la ciutat composi una cançó de Nadal per a la ciutat”, indicava el consistori en presentar el tema. La peça sona als actes organitzats pel consistori, que busca la complicitat dels botiguers perquè s’escolti arreu durant la temporada de compres nadalenques.

Segons ressenya el portal de Contractació Pública, el pagament de l’encàrrec d’enguany es va fer efectiu el 5 de novembre directament a l’agència de management d’artistes musicals i teatrals Escenapart. Paula Valls és una de les cantants que representa l’empresa, que també porta per exemple al grup Las Migas i a l’exvocal d’Ojos de Brujo, Marinah.

Valls es dedica sobretot a la música soul i canta principalment en anglès. Ha tret dos discs –Black and White i I AM– i aquest Nadal actua dos cops a l’escenari municipal de plaça Catalunya interpretant la nadala, que també està disponible a Spotify i Youtube.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa