Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La màgia del Nadal porta ofertes per gaudir del cinema amb Cinesa
  • CA

Per fi arriba l’època més màgica de l’any: el Nadal. I amb ell, dies de festa a l’escola i per a alguns, també vacances a la feina. Dies, per tant, per gaudir en família o amb els amics, per riure i divertir-se. També per gaudir de les millors estrenes de cinema.

I encara és millor amb Cinesa i les seves nombroses ofertes, com el Pack Família, perquè Nadal podrem tornar a gaudir de la màgia del cinema al millor preu.

Qui es pot resistir a una tarda al cinema, amb bona temperatura, al costat de la nostra família i amics? Per combatre el fred, veure la nostra pel·lícula preferida al costat de les persones que més estimem és, sens dubte, el pla ideal. A més, es tracta d’un període en el qual, per sort, gairebé tots tenim més temps lliure per a gaudir en família. Per això i per aprofitar al màxim aquests dies amb ells, Cinesa ens ho posa fàcil amb el seu Pack Família, del qual es podran beneficiar tota mena de famílies, tant si sou dues persones o si sou una família nombrosa. A més, per a facilitar que tant els més petits de la casa com els pares puguin gaudir de les millors estrenes de la cartellera a un preu reduït, les entrades d’adult i nen tindran el mateix preu.

El pack família de Cinesa, una opció ideal per gaudir del cinema a un preu excepcional

I si encara no heu fet la carta al Pare Noël o als Reis Mags? Què us sembla demanar unes entrades per a veure les millors estrenes en una sala amb pantalla XXL i so envoltant? A més, aquest Nadal hi ha infinitat de pel·lícules per a triar, amb moltes estrenes que ningú a la família es voldrà perdre: ¡Canta 2!, Spider-Man: No Way Home i Cazafantasmas: Más allá.

Per si no fos prou, Cinesa va presentar la passada tardor la seva nova campanya We make movies better, protagonitzada per la cotitzada actriu australiana Nicole Kidman. L’objectiu de la iniciativa és recordar als amants del cinema que Cinesa és el lloc ideal per a gaudir del setè art en la seva màxima expressió i viure així una experiència multisensorial màgica.

Si teniu clar que aquest Nadal voleu tornar a gaudir de la màgia del cinema, no ho dubteu: visiteu el web de Cinesa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa