Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Justin Bieber suspèn el seu concert a Barcelona per problemes de salut
  • CA

Els nombrosos fans barcelonins de Justin Bieber podrien quedar-se sense veure el seu ídol en directe. L’artista canadenc ha anunciat aquest dimecres que no continuarà per ara amb la gira Justice World Tour per una recaiguda en els problemes de salut que té relacionats amb la síndrome de Ramsay Hunt, una malaltia que li van diagnosticar aquest mateix any.

Aquesta decisió deixa en suspens la celebració dels prop d’una setantena de concerts que li restaven per fer a l’Amèrica del Sud, Àsia, Austràlia i Europa. Entre les actuacions pendents, Bieber tenia previst aterrar a la capital catalana el pròxim 25 de gener, on ja havia exhaurit les entrades disponibles per al concert al Palau Sant Jordi de Barcelona.

Ajornats o cancel·lats?

El cantant no ha confirmat per ara si es reprogramaran els compromisos o si bé la gira queda suspesa definitivament. La síndrome de Ramsay Hunt, que provoca una paràlisi parcial a la cara, ja va fer endarrerir la seva gira nord-americana i ara li ha reaparegut, després d’actuar al festival Rock in Rio aquest dilluns.

Segons ha explicat ell mateix a través de les seves xarxes socials, Bieber va acabar el concert “exhaust” i es va adonar que li cal fer una pausa. “Estaré bé, però necessito temps per descansar i millorar”, assegura l’artista.

El cantant va fer públic a principis d’any els seus problemes de salut relacionats amb la síndrome de Ramsay Hunt, que paralitza part de la cara. La mateixa afectació el va obligar a posposar els concerts de la gira nord-americana, però després es va refer i va tornar als escenaris. Ara el canadenc venia de fer sis concerts a Europa i aquest mateix dilluns reprenia la pota sud-americana de la gira amb el concert al festival brasiler Rock in Rio.

Els fans de l’artista canadenc hauran d’esperar per saber si el concert es reprograma a una altra data o si finalment es cancel·la.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa