Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Joaquim Maria Puyal rep la Medalla d’Or al Mèrit Esportiu de l’Ajuntament de Barcelona

El periodista Joaquim Maria Puyal ha rebut aquest dilluns la Medalla d’Or al Mèrit Esportiu de l’Ajuntament de Barcelona de la mà de l’alcaldessa de la ciutat, Ada Colau. El guardó li reconeix la trajectòria professional, el paper pioner en les transmissions radiofòniques de partits de futbol en català des del 1976 i el foment que ha fet de l’esport.

Colau ha destacat la figura de Puyal com a “referent” periodístic i de la ràdio en català. També n’ha subratllat el “rigor” i la “humanitat”, així com el fet d’haver estat “mestre de periodistes”. A més, ha posat en valor una trajectòria “innovadora en els formats i en el llenguatge, amb programes que han fet història i que formen part de la nostra memòria col·lectiva”.

L’escriptor Sergi Pàmies ha fet la glossa de la medalla en un acte que ha estat conduït pel també periodista Francesc Sòria. Joaquim Maria Puyal és periodista, llicenciat en Filologia Romànica, Ciències de la Informació i doctor en Lingüística i ha treballat en diferents mitjans de comunicació com Catalunya Ràdio, TV3, Televisió Espanyola o Ràdio Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa